Změněno: 10.06.2023 v 18:50 ID: 18400537

V chovatelské stanici Cerberus Illusion nabízíme k prodeji štěňátka Uruguayského Cimarrona s PP z jedinečného spojení, které se narodila 19.5.2023 a k odběru budou od 15.7.2023.

Ať už hledáte toho nejvěrnějšího společníka, pracovního psa nebo psa s výborným výstavním potenciálem, tento vrh je skvělou volbou. Matka Albira je naše importovaná fena s úžasnou přátelskou a mazlivou povahou, která je ovšem doma nekompromisní strážce.
Otec Anakin je pracovně a výstavně nesmírně úspěšný pes s charakterem, který z něj činí toho nejlepšího společníka a psa pro každodenní život. Štěňátka mají nádherný exteriér, silné krásné hlavy a očekáváme, že po rodičích zdědí fantastický charakter a pracovní potenciál.

Oba rodiče jsou zdravotně testováni (HD - A/A, ED 0/0, vynikající páteř). Jsou nekonfliktní, otevření, dobře vycházejí s jinými psy a jsou skvělými společníky.

V době odběru budou štěňata socializovaná, odčervená, očkovaná přiměřeně věku, čipovaná, s FCI průkazem o původu psa, smlouvu, fakturou a celoživotní podporou chovatele.

Uruguayský Cimarron je velmi inteligentní, všestranné pracovní plemeno, vynikající hlídač, rodinný pes a ten nejvěrnější společník. Jejich loajalita vůči své rodině a pánovi je absolutní a jsou schopni ji chránit i za cenu svého vlastního života. Jsou stínem svého pána, na kterého vzhlížejí jako na Boha. Cimarroni jsou neustálým zdrojem radosti a pozitivní nálady, a jsou zárukou šťastného a naplněného života pro každého majitele.

Pokud máte zájem o štěně z tohoto výjimečného vrhu, neváhejte nás kontaktovat emailem! Těšíme se na vaše zprávy!

Typ inzerce: uruguayský cimarron prodej

    XXX

Kontakt

  • Praha 1 (110 00)

Další podobné inzeráty: