Inzerce psů a štěňat
Změněno: 28.03.2024 v 10:19 ID: 18956971

Chovatelská stanice Cerberus Illusion nabízí k prodeji TOP fenu Uruguayského Cimarrona s PP. Jmenuje se Inari Cerberus Illusion a pochází z jedinečného spojení. Narodila se 19.5.2023 a je okamžitě k odběru.
Jako chovatelka jsem si Inari ponechala pro sebe spolu s jejím bratrem Ivanhoem a Inari v tomto momentě nabízím k prodeji na výstavy/sportovní kynologii a chov! Inari je vhodná k výcviku obran, má úžasný kořistnický pud, má silný skus a pracujeme na plném zákusu. Inari je od věku 8 týdnů pracovně a výstavně vedena, jako všechny naše psy! Začali jsme s výcvikem poslušnosti, hledání (zatím ne stopování), výstavním výcvikem a obran. Inari je nesmírně inteligentní, snadno se naučí cokoli nového, je to upusinkované štěně, které se rádo toulí a hraje. Miluje jídlo, díky čemuž je snadno motivovatelná i během výcviku. Je skvělou volbou pokud hledáte toho nejvěrnějšího společníka, pracovního psa nebo psa s výborným výstavním potenciálem resp. k chovu, který je zároveň úžasným členem rodiny. Inari doma sebevědomě hlídá!
Inari má nádhernou mohutnou stavbu těla a pěkné obrysy, krásnou hlavu, široký a hluboký hrudník s výborným předhrudím, správné zaúhlení končetin a fantastický pohyb charakteristický pro všechny naše psy! Pokud uvažujete o výstavách či chovu, tato fena z našeho unikátního vrhu Vás nezklame. K ostatním pejskům se chová mile a submisivně, proto zapadne i do větší smečky psů. Inari je zvyklá bydlet uvnitř v domě, ale i venku v kotci. Ovládá základní povely jako seď, lehni, vstaň, stůj - zůstaň, ke mně, k noze, chůzi na volném vodítku, chůzi u nohy bez vodítka. Samozřejmě zná své jméno, má krásné přivolání a před krmením ví, že musí jít na své místo, posadit se a čekat. Je zvyklá na výstavní klec i umělohmotný přepravní box, cestu autem a aktivně pracujeme na socializaci.
Oba rodiče jsou šampioni, jsou zdravotně testováni (HD - A/A, ED 0/0, vynikající páteř). Jsou nekonfliktní, otevření, dobře vycházejí s jinými psy a jsou skvělými společníky.
Inari je socializována přiměřeně věku, odčervená, kompletně očkovaná, čipovaná, s pasem, FCI průkazem o původu psa, smlouvou, fakturou a celoživotní podporou chovatele.
Pokud byste chtěli poskytnout našemu speciálnímu štěňátku ten nejlepší domov, neváhejte a představte sebe a svou rodinu e-mailem.

Typ inzerce: uruguayský cimarron prodej

    XXX

Kontakt

Další podobné inzeráty: