Inzerce psů a štěňat
Změněno: 09.10.2023 v 22:08 ID: 18656777

Chovatelská stanice Cerberus Illusion nabízí 2 letou fenu Uruguayského Cimarrona s PP se 6 pracovními zkouškami a s výbornými výsledky zdravotních testů (bez dysplazie kyčelních a loketních kloubů, s páteří bez nálezu s korektním počtem bederních obratlů). Jmenuje se Fatima Cerberus Illusion a pochází z jedinečného spojení. Narodila se 1.8.2021 a je okamžitě k odběru.

Fatima je zdravotně testovaná (HD - A/A, ED 0/0, vynikající páteř). Je nekonfliktní, dobře vychází s jinými psy, nesmírně miluje aportování a společné procházky a je skvělým společníkem. Je zvyklá na pobyt v domě (je čistotná) i v kotci. Miluje jízdu autem a věčně se usmívá, což z ní činí živé antidepresivum.
Na naší webové stránce naleznete více informací:
https://www.cerberusillusion.com/fatima-cerberus-illusion/
Videa jsou k dispozici zde:
https://www.youtube.com/watch?v=rvRQnCCp8ks&list=PLlnq2xmcwqQgvP4DTnu_fCaHBKvTquWE-&ab_channel=CerberusIllusion

Fatima je socializovaná, odčervená, očkovaná, čipovaná, s pasem, FCI průkazem o původu psa, z domu půjde se smlouvou, fakturou a celoživotní podporou chovatele.

Uruguayský Cimarron je velmi inteligentní, všestranné pracovní plemeno, vynikající hlídač, rodinný pes a ten nejvěrnější společník. Jejich loajalita vůči své rodině a pánovi je absolutní a jsou schopni ji chránit i za cenu svého vlastního života. Jsou stínem svého pána, na kterého vzhlížejí jako na Boha. Cimarroni jsou neustálým zdrojem radosti a pozitivní nálady, a jsou zárukou šťastného a naplněného života pro každého majitele.

Pokud byste chtěli Fatime poskytnout ten nejlepší domov, kde bude plnohodnotným členem rodiny a kde si s ní budou často hrát, aby měla krásný a naplněný život, neváhejte a představte sebe a svou rodinu v soukromí nebo e-mailem.

Typ inzerce: uruguayský cimarron prodej

Kontakt

  • Praha 1 (110 00)

Další podobné inzeráty: