Změněno: 08.03.2024 v 22:05 ID: 18930337

Nejlepší CHS Uruguayských Cimarronů v Evropě - Cerberus Illusion - přijímá rezervace na štěňátka z našeho jubilejního 10. vrhu.
Jako vždy, oba rodiče jsou zdravotně testováni – bez dysplazie kyčelních a loketních kloubů (HD - A/A, ED 0/0, vynikající páteř). Jelikož od začátku chovu považujeme zdraví za to nejdůležitější, objevily se u nás již 4 generace psů bez dysplazie kyčelních a loketních kloubů!
„Výborný zdravotní stav, úžasná povaha, pracovní schopnost a anatomie podle standardu FCI jsou nejdůležitější faktory v našem chovu.“
Oba budoucí rodiče mají fantastickou povahu – mají rádi malé děti, jsou nekonfliktní a otevření, dobře vycházejí s jinými psy a svému pánovi jsou skvělými partnery v každodenním životě. Oba jsou vícenásobní šampioni několika zemí a mají také několik pracovních zkoušek. Pokud hledáte 4-nohého přítele na sportovní kynologii, poslušnost (včetně obedience, rally), stopování (resp. mantrailing, nose work), obranu, triky – v tomto vrhu budeme mít zcela jistě pro Vás vhodné štěně.
Pro Uruguayské Cimarrony z naší CHS je charakteristický nejen krásný anatomický vzhled a fantastický pohyb, ale i absolutní loajalita ke svému pánovi a své rodině, úžasná přátelská povaha k jiným psům a zvířatům, vysoká inteligence, všestranný pracovní potenciál, který je zlepšován již u čtyř generací. Doma jsou nekompromisními strážci, kteří však nikdy neútočí bezdůvodně. V první řadě jsou však těmi nejvěrnějšími společníky, přičemž svou rodinu a pána jsou schopni chránit i za cenu svého vlastního života. Jsou stínem svého pána, na kterého koukají jako na Boha. Cimarroni jsou neustálým zdrojem radosti a pozitivní nálady. Díky mé schopnosti přesně zjistit povahu a potenciál každého štěňátka již v útlém věku, jsou také zárukou šťastného a naplněného života pro každého majitele, protože každému vyberu jen takové štěně, se kterým bude šťastný.
Pokud toužíte po jednom z našich úžasných štěňátek, neváhejte mě kontaktovat e-mailem, kde představíte sebe, svou rodinu i prostředí, do kterého by štěně šlo. Přestože na pár štěňátek už čeká jejich budoucí rodina, stále je možné rezervovat si prvovýběrovou fenu a pejska na výstavy a chov, jakož i pár rodinných mazlíčků!
Na fotkách jsou některé z našich předchozích štěňátek.

Typ inzerce: uruguayský cimarron prodej

    XXX

Kontakt

Další podobné inzeráty: