Změněno: 02.09.2023 v 15:13 ID: 18582216

Chovatelská stanice Cerberus Illusion nabízí k prodeji nádhernou tmavě žíhanou fenu Uruguayského Cimarrona s PP. Jmenuje se Isabel Cerberus Illusion a pochází z jedinečného spojení. Narodila se 19.5.2023 a je okamžitě k odběru.

Malá ISABEL Cerberus Illusion měla posilnit náš český výstavní tým, ovšem budoucí majitelka utrpěla těsně před vyzvednutím štěňátka vážný úraz v podobě mnohačetných zlomenin vyžadujících operaci a následnou rekonvalescenci. Z tohoto důvodu ji hledáme novou rodinu.

Isabel je skvělou volbou nejen pokud hledáte toho nejvěrnějšího společníka nebo pracovního psa, ale taky v případě, že máte výstavní ambice resp. zvažujete chov tohoto zřídkavého plemene. Isabel je milá upusinkovaná holčička, která miluje všechno nové, je hravá, baví ji přetahování, hledání pamlsků a bude skvělá i na výcvik obrany. Má krásnou hlavu, harmonické zauhlení končetin, výbornou horní a spodní linii, masivní stavbu těla a fantastický pohyb charakteristický pro všechny naše psy! Proto pokud uvažujete o výstavách či chovu, tato fena z našeho unikátního vrhu Vás nezklame. K ostatním pejskům se chová mile a má nesmírně ráda lidi včetně malých dětí.

Isabel je hodně učenlivá, je čistotná a sama si řekne, když potřebuje ven na potřebu. Taky má krásné přivolání a před krmením ví, že se musí hezky posadit a čekat. Na naší web stránce nalezněte i aktuální videa z výcviku, kde vidět její fantastickou veselou povahu a ochotu spopracovat.
https://www.cerberusillusion.com/cimarron-uruguayo/top-steniatko-uruguajskeho-cimarrona-na-predaj-vplyv-osudu/

Matka Albira je naše importovaná fena s úžasnou přátelskou a mazlivou povahou, která je ovšem doma nekompromisní hlídací pes.

Otec Anakin je pracovně a výstavně nejúspěšnějším psem v EU s charakterem, který z něj činí toho nejlepšího společníka a psa pro každodenní život.

Oba rodiče jsou zdravotně testováni (HD - A/A, ED 0/0, vynikající páteř). Jsou nekonfliktní, otevření, dobře vycházejí s jinými psy a jsou skvělými společníky.

Isabel je socializovaná, odčervená, očkovaná přiměřeně věku, čipovaná, s FCI průkazem o původu psa, smlouvou, fakturou a celoživotní podporou chovatele.

Uruguayský Cimarron je velmi inteligentní, všestranné pracovní plemeno, vynikající hlídač, rodinný pes a ten nejvěrnější společník. Jejich loajalita vůči své rodině a pánovi je absolutní a jsou schopni ji chránit i za cenu svého vlastního života. Jsou stínem svého pána, na kterého vzhlížejí jako na Boha. Cimarroni jsou neustálým zdrojem radosti a pozitivní nálady, a jsou zárukou šťastného a naplněného života pro každého majitele.

Pokud máte zájem o tuhle nádhernou holčičku, neváhejte nás kontaktovat emailem! Těšíme se na Vaše zprávy!

Typ inzerce: uruguayský cimarron prodej

    XXX

Kontakt

  • Praha 1 (110 00)

Další podobné inzeráty: