Změněno: 23.05.2023 v 09:17 ID: 18367410

V chovatelské stanici Cerberus Illusion přijímáme rezervace na stříbrná a tmavě žíhaná štěňátka Uruguayského Cimarrona s PP, která se narodila 19.5.2023 a budou k odběru od 15.7.2023.

Tento výjimečný vrh přináší do naší chovatelské stanice něco zcela nového. Matka Albira je naše importovaná fenka s úžasnou, přátelskou a mazlivou povahou, která se však doma stává nekompromisním hlídačem. Otec Anakin je pracovně a výstavně úspěšný pes s unikátním charakterem, který ho činí nejlepším parťákem pro každodenní život.

Oba rodiče jsou zdravotně testováni (HD - A/A, ED 0/0, vynikající páteř) a mají fantastickou povahu. Jsou nekonfliktní, otevření a dobře vycházejí s jinými psy. Jsou skvělými společníky.

V době odběru budou štěňátka socializovaná, odčervená, očkovaná v souladu s věkem, čipovaná a budou mít FCI průkaz o původu psa. Smlouva, faktura a celoživotní podpora chovatele jsou samozřejmostí.

Uruguayský Cimarron je velmi inteligentní a všestranné pracovní plemeno, vynikající hlídač, rodinný pes a nejvěrnější společník. Jejich loajalita vůči své rodině a pánovi je absolutní a jsou ochotni je chránit i za cenu svého vlastního života. Stávají se stínem svého pána, na kterého vzhlížejí jako na Boha. Cimarroni jsou neustálým zdrojem radosti a pozitivní nálady a jsou zárukou šťastného a naplněného života pro každého majitele.

Pokud máte zájem o štěňátko z tohoto výjimečného vrhu, neváhejte nás kontaktovat e-mailem! Těšíme se na vaše zprávy!
www.cerberusillusion.com

Typ inzerce: uruguayský cimarron prodej

Kontakt

  • Praha 1 (110 00)

Další podobné inzeráty: