Změněno: 16.07.2023 v 16:36 ID: 18479036

Chovatelská stanice Cerberus Illusion nabízí k prodeji černou žíhanou fenu Uruguayského Cimarrona s PP. Jmenuje se Izumi Cerberus Illusion a pochází z jedinečného spojení. Narodila se 19.5.2023 a je okamžitě k odběru.

Izumi je skvělou volbou nejen pokud hledáte toho nejvěrnějšího společníka, pracovního psa nebo psa s výborným výstavním potenciálem resp. na chov. Moc ráda se pusinkuje, miluje byť poblíž svého pána, no baví ji taky samostatné objevování světa a nových věcí 🙂 Má silnou kostru, korektní zauhlení, horní i spodní linii a krásnou hlavu, takže pokud uvažujete o chove, táto fena z našeho unikátního vrhu Vás nezklame. K jiným pejskům se chová mile a má rada lidi.


Izumi je hodně učenlivá, již ve věku 8 týdnů je čistotná a sama si řekne, když potřebuje ven na potřebu. Taky má krásné přivolání a před krmením ví, že se musí hezky posadit a čekat.

Matka Albira je naše importovaná fena s úžasnou přátelskou a mazlivou povahou, která je ovšem doma nekompromisní hlídací pes.

Otec Anakin je pracovně a výstavně nesmírně úspěšní pes s charakterem, který z něj činí toho nejlepšího společníka a psa pro každodenní život.

Oba rodiče jsou zdravotně testováni (HD - A/A, ED 0/0, vynikající páteř). Jsou nekonfliktní, otevření, dobře vycházejí s jinými psy a jsou skvělými společníky.

Izumi je socializovaná, odčervená, očkovaná přiměřeně věku, čipovaná, s FCI průkazem o původu psa, smlouvou, fakturou a celoživotní podporou chovatele.

Uruguayský Cimarron je velmi inteligentní, všestranné pracovní plemeno, vynikající hlídač, rodinný pes a ten nejvěrnější společník. Jejich loajalita vůči své rodině a pánovi je absolutní a jsou schopni ji chránit i za cenu svého vlastního života. Jsou stínem svého pána, na kterého vzhlížejí jako na Boha. Cimarroni jsou neustálým zdrojem radosti a pozitivní nálady, a jsou zárukou šťastného a naplněného života pro každého majitele.

Pokud máte zájem o tuhle nádhernou holčičku, neváhejte nás kontaktovat emailem! Těšíme se na vaše zprávy!

Typ inzerce: uruguayský cimarron prodej

Kontakt

  • Praha 1 (110 00)

Další podobné inzeráty: