Změněno: 24.04.2024 v 12:55 ID: 18827623
Kód zakázky: , Nabízíme na prodej nový, rozestavěný přízemní rodinný dům o dispozici 4+kk a 171m2 zastavěné plochy na pozemku 1128 m2. postaven byl podle návrhu architekta.
Skládá se z: obývacího pokoje s přípravou na kuchyňský kout, prostorné vstupní chodby, tří ložnic, koupelny, samostatné toalety, technické místnosti a terasy.
Jsou zde připravené přípojky na kanalizaci a vodu na pozemku. Veškerá elektroinstalace v domě i zvenku včetně datových, optických a TV kabelů. Příprava na venkovní přípojku 360V. Okna tříkomorová, v koupelně je příprava na sprchový kout, vanu, umyvadlo a toaletu včetně el. přípojek. Příprava na světla. Kompletní dokumentace včetně plánů k dispozici. Možnost převzetí hypotečního úvěru se sazbou 2%!
V obci Mělnické Vtelno v okrese Mělník, kraj Středočeský, rozkládající se asi osmnáct kilometrů východně od Mělníka nalezneme, městský úřad, check point, školu, školku (přímo u domu), obchůdek s potravinami a místní pivovar. Autobusová zastávka je vzdálená 300m od domu.

Kontakt

Pavel Feřtr

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: