Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 10.04.2024 v 14:19 ID: 18975848
Kód zakázky: 59415, Nabízíme k prodeji dům 2+kk v Kralupech nad Vltavou - Mikovicích. V domě započala rekonstrukce, která není dokončena. Dům se skládá ze vstupní haly, 2 oddělených místností, koupelny s toaletou a kuchyní, která se nachází uprostřed domu a odděluje oba pokoje. Dům je umístěn ve svahu, pod celým domem je nebytový prostor (garáž a dílna).

Vytápění je řešeno el. přímotopy a jsou zde i krbová kamna, voda je městská. Plyn v domě není, ale je možnost připojení.

Kralupy nad Vltavou - Mikovice - klidná část Kralup se skvělou dostupností do Prahy (30 min.), ale i na Kladno (20 min.) či do Slaného (20 min.). Asi 2 minuty pěšky od domu se nachází autobusová zastávka - Lidové náměstí.

Tato lokalita také nabízí veškerou občanskou vybavenost s dostupností pár minut pěšky: Nowaco Market, Hospůdka na Krétě, veterinární klinika, mateřská škola a základní škola Generála Klapálka. Centrum Kralup nad Vltavou je vzdáleno asi 5 minut autem - zde najdete obchodní centrum, restaurace, obchody, kino nebo plavecký bazén.

Zatím nemáme energetický štítek, proto uvádíme třídu G.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: