Inzerce rodinných domů
Cena: + provize RK
Změněno: 23.04.2024 v 14:49 ID: 18930150
Kód zakázky: 4318, Realitní kancelář BO!reality Vám exkluzivně nabízí výjimečný rodinný dům na ulici Trnková v malebné obci Postřižín, vzdálené pouhých 15 minut jízdy autem od Prahy. Tento dům, rozprostírající se na pozemku o velikosti 435 m2, je synonymem pro kombinaci elegance, moderního bydlení a pohodlí.

Vstupte do světa, kde hlavní roli hraje prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, jídelnou a kuchyní. Moderní vestavěné spotřebiče dodávají kuchyni nádech luxusu a praktičnosti. Navazující chodba Vás zavede do koupelny se sprchovým koutem a WC, což umožňuje pohodlné bydlení již od přízemí.

První patro je domovem pro prostornou ložnici se šatnou a klimatizací, která zajišťuje příjemný spánek v každé roční době. Dětský pokoj, rovněž vybavený klimatizací, nabízí dostatek prostoru pro hru a odpočinek. Luxusní koupelna s rohovou vanou, WC a bidetem přidává na pocitu komfortu a soukromí.

Zvýšenou pozornost si zaslouží podkroví s prostornou samostatnou ložnicí, která je ideálním útočištěm pro relaxaci. Klimatizace je samozřejmostí i zde, což zajišťuje komfortní prostředí po celý rok.

V zimním období spolehlivě zajišťují vytápění domu krbová kamna na dřevo a topné infrapanely s nízkou spotřebou elektrické energie.

Na venkovní zastřešené terase, přístupné ze společenského prostoru, se můžete těšit na ničím nerušené chvíle u grilování a posezení s rodinou a přáteli. Domov je obklopen pečlivě upravenou zahradou s vlastním vjezdem, který zajišťuje snadný přístup jak z přední, tak ze zadní části pozemku k zahradnímu domku. Možnosti parkování jsou u této nemovitosti rovněž nadstandardní, na vydlážděném parkovišti z přední části zaparkují až čtyři vozidla.

Tento dům v osobním vlastnictví je připravený na okamžité bydlení. Obec Postřižín je obec pro rodinný život. Nabízí základní občanskou vybavenost (obchod, školka, obecní úřad, restaurace, cukrárna, fotbalové hřiště, dětské hřiště). Obec je prakticky spojena s Odolenou Vodou, kde je škola i širší občanská vybavenost. Sportovní vyžití, cyklostezka. Lokalitu ocení ti, kteří preferují bydlení v kontaktu s přírodou a na dosah Prahy.

Nezmeškejte příležitost a domluvte si prohlídku již dnes. Těšíme se na Vaši návštěvu a jsme připraveni Vám asistovat rovněž při vyřizování financování. Váš sen o novém domově začíná zde, s BO!reality.

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: