Inzerce rodinných domů
Cena: Včetně provize RK
Změněno: 08.04.2024 v 09:33 ID: 18930080
Kód zakázky: 1186, Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o velikosti 4+kk s garáži a překrásným výhledem ne hory ve Frýdlantu nad Ostravicí.

Rodinný dům kolaudovaný v roce 2014 se zastavěnou plochou 95m2, užitnou plochou 108,21m2, se nachází na oploceném pozemku o celkové výměře 1.101 m2.

Přízemí domu je tvořeno chodbou, obývacím pokojem s jídelnou a kuchyní, s přímým vstupem na terasu, toaletou a technickou místností propojenou s garáží.

V podkroví se nachází tři pokoje, šatna a koupelna s vanou a toaletou.

Součástí domu je zateplená prostorná půda.
Kuchyň na míru, vybavená horkovzdušnou troubou, indukční varnou deskou a myčkou, v obývacím pokoji se nachází krb s průduchy do chodby a ložnice.

Jedná se o zděnou stavbu (zdivo Porotherm 44cm + zateplení 12cm, střecha sedlová, krytina plechová- Satjam), ohřev vody a vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo, vytápění podlahové vodní. Dům je napojen na obecní vodovod a elektřinu, odpady ČOVU.

Rodinný dům se nachází v žádané lokalitě s dobrou dostupností jak do centra města, tak na dálnici směr Ostrava - Český Těšín. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (škola, školka, autobusová zastávka, dětské hřiště, supermarket, atd.).

Vzhledem k tomu, že průkaz energetické náročnosti budovy se nyní připravuje, jsem dle zákona povinna uvádět třídu G.

Kontakt

Ing. Monika Štíhlová

REGIO Reality s.r.o.

náměstí Svobody 4, 738 01, Frýdek-Místek
www.realityregio.cz

Více informací o REGIO Reality s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: