Inzerce rodinných domů
Změněno: 26.04.2024 v 20:55 ID: 18868952
Kód zakázky: , Sníte o svém kousku luxusu v samotném srdci Moravskoslezských Beskyd? Hledáte rodinný dům, který nabízí vše, co by Vaše rodina mohla potřebovat? Nebo snad preferujete život na klidném a tichém místě v obklopení přírody? Pokud jste odpověděli ano, pak je tato nabídka přesně tím, co hledáte!
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům o užitné ploše 350 m2 se zahradou o velikosti 1941 m2 v Nové Vsi u Frýdlantu nad Ostravicí. Tento dvougenerační zděný dům o dispozici 5+kk se nachází poblíž centra Nové Vsi. Dům v minulosti prošel nákladnou rekonstrukcí a tvoří jej slunné a nadstandardně vybavené pokoje, hned 3 samostatné koupelny a kuchyň laděná do rustikálního stylu. Srdcem domu je prostorný obývací pokoj s krbem, o příjemnou rodinnou atmosféru je tak postaráno. Pokud se blíže podíváme na výhody domu, najdeme velkou zděnou garáž, venkovní stání pro 3 auta či hernu v podkroví. Za zmínku rozhodně stojí také terasa s posezením a vířivkou. Svůj kousek luxus zde zkrátka najde každý z nás.
Zahrada je rovinatá a zdobí ji množství okrasných dřevin. Výhodou je možnost rozdělení pozemku na dvě samostatné stavební parcely.
Lokalita nabízí nejen krásy vesnického života, ale zároveň také poskytuje kompletní občanskou vybavenost v těsné blízkosti domu. Pár minut chůzí najdeme hned 2 restaurace, školu a školku autobusovou zastávku či dětské hřiště. Do centra Frýdlantu nad Ostravicí je to potom pár minut autem. Na své si přijdou samozřejmě také milovníci horské turistiky.
Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací. Budu se těšit na osobní prohlídku.

Kontakt

Tomáš Pitřík

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: