Změněno: 06.03.2024 v 15:04 ID: 18717465
Kód zakázky: 54719, Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme rodinný dům v obci Rudolfov „na Americe“. Dům se nachází v klidné části obce s výhledem na České Budějovice a pozemkem o celkové rozloze 712 m2. Na pozemku se nachází vzrostlá a opečovávaná zahrada.

Rodinný dům má zajímavé řešení dispozic a je tak vhodný k vícegeneračnímu bydlení. V prvním nadzemním podlaží domu se nachází garáž (55 m2), pokoj s otevřeným krbem, toaletou, kotelna a sušárna s vanou a sprchou a dvěmi sklepy. Pokoj s otevřeným krbem lze využívat jako zimní zahradu, nebo dispozice domu umožňuje mít v přízemí další plnohodnotnou bytovou jednotku. Podlahová plocha 97 m2. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází byt o velikosti 3+1 se dvěma koupelnami. Podlahová plocha je 137 m2. Ve druhé koupelně jsou hotové pouze rozvody a přípravy na koupelnu novou. Ve třetím nadzemním podlaží domu se nachází byt 3+1, který má samostatný vchod a je tak plně oddělen od druhé části domu. Podlahová plocha 128 m2. Obě jednotky mají krásné lodžie s výhledem na České Budějovice. Rodinný dům má skvělou polohu a je velmi dobře situován na světové strany.

Jednotky mají samostatný plynový kotel a spodní byt může využít i kotel na tuhá paliva.

V roce 1997 prošel dům první rekonstrukcí kde bylo přistavěno v nejvyšším patře cca 55m2 obytné plochy a v roce 2010 proběhla částečná rekonstrukce domu včetně výměny oken (trojsklo).

Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti (školka, škola, dětské hřiště, obchod Flop, pekařství, restaurace, pošta, MHD, lékař, apod.).

Majitel si vyhrazuje právo budoucího majitele dle svých vlastních zvolených kritérií. Zajistíme Vám výhodné financování. Výhodou může být, že dům je připraven k nastěhování a současný majitel je ochoten poskytnout čas při prodeji nemovitosti potencionálního kupujícího. V tuto chvíli na domě vázne břemeno které bude do podpisu KS vymazáno. Energetický štítek se v tuto chvíli nechává zpracovat.

Těšíme se na osobní prohlídku domu.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: