Cena: včetně provize
Změněno: 26.03.2024 v 18:48 ID: 18947973
Kód zakázky: 58728, Tento krásný rodinný dům o dispozici 5+kk s užitnou plochou 125m2 se nachází pouhých 7km od Českých Budějovic v obci Dubné. Tuto nemovitost ocení zejména ti, kteří preferují klidné prostředí a zároveň snadnou dostupnost do Českých Budějovic.

Prostorný a vzdušný interiér domu volně navazuje na zahradu o ploše 1136m2. Celý pozemek je obklopen vzrostlou zelení, která vám zaručí naprosté soukromí. A třešničkou na dortu je koupací jezírko u kterého se perfektně relaxuje.

Vytápění rodinného domu zajišťuje elektrický kotel a krb na dřevo, který je umístěn v obývacím pokoji. Během slunných dnů je voda ohřívána solárními panely, které jsou umístěny na střeše. Dům je napojen na elektřinu, obecní kanalizaci i vodovod.

Dubné se nachází v krásné krajině mezi ryníky, kousek od Blanského lesa. Je zde skvělá občanská vybavenost - obecní úřad, základní devítiletá škola, mateřské škola, pošta, zdravotní středisko, římskokatolická farnost, obchod i restaurace. Velkým benefitem je také víceúčelové sportovní hřiště a bytový dům pro seniory. Zkrátka ideální místo pro život kousek od Českých Budějovic.

Průkaz energetické náročnosti PENB není vyhotoven.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: