Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 26.04.2024 v 08:55 ID: 18908089
Kód zakázky: 57437, Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme rodinný dům v obci Pašice kousek od Českých Budějovic. Dům je velmi dobře řešenou dřevostavbou s výbornými termoizolačními vlastnostmi. Nachází se v klidné části obce s krásným výhledem na okolí a pozemkem o celkové rozloze 1 340 m2.

Nadstandardně řešená dřevostavba domu s krásnou kuchyní a stylově zařízeným nábytkem. Kolaudace domu proběhla v roce 2021. Dispozice domu je 4kk.

Srdcem domu je obývací pokoj s kuchyňským koutem. Součástí kuchyně je prostorný špajz, vhodný k uložení potravin. V domě najdeme dále dva útulné dětské pokoje, ložnici s prostornou šatnou, koupelnu, samostatné WC a prostornou technickou místnost. Součástí domu je garáž pro 2 vozidla a dílna pro kutily. Z obývacího pokoje je vstup na krytou prostornou terasu.

Výhodou koupě je, že většina nábytku je vestavěná, tudíž je součástí kupní ceny. Dům se prodává bez dodělané zahrady a dalších stavebních úprav (fasáda).

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem, je napojen na veřejný vodovod, odpad je řešen septikem. Polovina domu má pochozí půdu. Součástí domu je nádrž na dešťovou vodu, kterou oceníte při zalévání zahrady.

Náklady na bydlení jsou: voda 500 Kč, energie 5 500 Kč.

Veškerá občanská vybavenost je v dojezdové vzdálenosti (školka, škola, obchody, restaurace, pošta, lékař, apod.). V obci Pašice se nachází restaurace, autobusová zastávka a dětské hřiště.

Majitel si vyhrazuje právo budoucího majitele dle svých vlastních zvolených kritérií.

Zajistíme Vám výhodné financování.
Těšíme se na osobní prohlídku domu.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: