Cena: včetně provize
Změněno: 05.04.2024 v 01:02 ID: 18898484
Kód zakázky: 57467, Zažijte kouzlo tradiční roubené chalupy v podhůří Jizerských hor! Tato nádherná nemovitost je v rodině už 52 let a nabízí vám jedinečnou příležitost prožít nezapomenutelné chvíle s vašimi blízkými v atmosféře minulých časů. Tato chalupa je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klid, pohodu a bydlení v nádherné přírodě.

Je situována v obci Smržovka, kde máte k dispozici základní služby a něco navíc. Lyžařský vlek a sáňkařská je nedaleko od chalupy, takže si můžete užít zimní radovánky bez dlouhého cestování. Pokud byste chtěli navštívit větší město, tak Jablonec nad Nisou je jen 10 minut jízdy a do Prahy dojedete za hodinku.

K chalupě náleží rozlehlý pozemek o velikosti téměř 2 500 m2, který nabízí spoustu možností. Můžete si ho ponechat celý a vytvořit si na něm svůj vlastní ráj, nebo ho rozdělit na dvě části a jednu z nich prodat nebo pronajmout. Takto si můžete zajistit investici nebo přivítat nové sousedy.

Uvnitř najdete předsíň, chodbu, obývací pokoj s kuchyní, koupelnu s toaletou a dílnu, kterou můžete snadno přeměnit na další pokoj. V patře jsou dvě ložnice a prostor na půdě, který lze také upravit podle vašich představ. Chalupa má tedy potenciál pro rozšíření a ubytování velké rodiny.

Ohřev teplé vody je řešen elektrokotlem a výhodou jsou kamna s výměníkem který rozvádí teplo po chalupě. Současné náklady na provoz chalupy byly cca 3.000 Kč / měsíčně.

Nezáleží na tom, jak budete chalupu využívat, jisté je, že vám poskytne nezapomenutelné zážitky a vzpomínky ve všech ročních obdobích.

Chalupa byla již v rezervaci, kupující však nezískal financování od banky.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes,
Honza
Chundelareality cz

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: