Cena:
16 000 Kč
týdenní pobyt
Změněno: 17.05.2023 v 11:30 ID: 18332112
stylová chalupa Sedmikráska se nachází v krásném prostředí Jizerských hor, nedaleko lyžařského střediska Tanvaldský Špičák (2 km) - v zimě s dojezdem na lyžích ze sjezdovky přímo k chalupě. V létě je v okolí mnoho možností k cyklistickým a pěším výletům přímo od chalupy.

V přízemí chalupy je klasická dřevěná světnice s kachlovými kamny, kuchyňský kout, koupelna a samostatné WC, infrasauna. V patře jsou dvě ložnice. Objekt je částečně podsklepený s možnost úschovy kol, lyží. K dispozici je venkovní posezení na terase, ohniště, přenosný gril. WiFi FREE.

Elektronické zabezpečovací zařízení objektu s požárními detektory.

Předností objektu jsou velmi nízké náklady na vytápění, neboť dokonalého zateplení stěn a střechy bylo dosaženo pomocí stříkané polyuretanové pěny. DŘEVO k vytápění v krbových kamnech ZDARMA!

Ubytování na chalupě
Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro 1 až 8 osob ve 2 ložnicích.

Ložnice a pokoje:
V patře se nachází dvě ložnice - v jedné z nich je manželské lůžko s vysouvacím lůžkem, jednolůžko. V druhé ložnici je manželská postel.

Sociální zařízení:
koupelna se sprchovým koutem. Samotné WC. Technická místnost přizpůsobena na sušení oděvů, bot.

Vytápění:
elektrické nebo dřevem v krbové teplovodní vložce (nebo kombinované). Kachlová kamna s teplovodní krbovou vložkou jsou připojena na rozvod ústředního vytápění a na výměník elektrického boileru pro ohřev teplé vody.

Doprava, parkování:
Parkování u objektu

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: