Inzerce chat a chalup
Cena:
10 352 637 Kč
včetně provize
Změněno: 26.03.2024 v 20:16 ID: 18950379
Kód zakázky: 58631, Chcete mít své místo, na které můžete utéct od všech starostí? Kupte si chalupu uprostřed lesů, kde můžete díky zpevněné obecní cestě relaxovat od jara do zimy.

Téměř sto let stará chalupa si prošla kompletní rekonstrukcí, která miml jiné zahrnovala i výměnu střechy, výměnu starých dřevěných oken nebo renovaci podlah izolace, zateplení…... Vybavení chalupy na nadstandardní, patří mezi něj špičkový zabezpečovací systém, kouřová čidla, nezávislé topení, krb, ale i vířivka nebo vlastní udírna. Na pozemku je vrtaná studna hluboká 31 metrů a kanalizace je řešena jímkou s čističkou.

Chalupa má dvě poschodí a celkovou užitnou plochu 113 m2. Ve spodním patře najdete obývací pokoj, kuchyň, chodbu a koupelnu s wc, schody nahoru vás zavedou ke třem ložnicím. Na rozlehlém pozemku o celkové výměře 9369 m2 najdete garáž, terasu s pergolou, venkovní horký sud s hydromasážní whirpool a vzduchovou masáží Jacuzzi a bazén.

Tato malebná chalupa se nachází v Šumburku nad Desnou, který leží v jizerských horách. Na své si tu přijdou cyklisté, lyžaři, běžkaři, zkrátka všichni sportovci a milovníci krásné přírody.

Chcete se na chalupu podívat osobně? Zavolejte mi a domluvíme se na společné prohlídce.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: