Změněno: 02.04.2024 v 01:01 ID: 18700246
Kód zakázky: 219488, Nabízíme exkluzivní příležitost k zakoupení domu v Ledenicích u Českých Budějovic s obrovským potenciálem. Tato nemovitost, ačkoli vyžaduje rekonstrukci, je ideálním objektem pro ty, kteří hledají nejen dům, ale také stavební parcely ve výjimečné lokalitě.
Současný dům je připravený k rekonstrukci a má potenciál stát se dvěma ideálními stavebními parcelami pro vaše nápady a plány. Momentálně disponuje jednou obytnou místností, krásnou zahradou s dostatkem prostoru pro zahradní oázu a druhé zahrady kde může vzniknout nový rodinný dům ideálně situovaný v okolí s přátelskými sousedy a vynikajícím spojením s přírodou.
Pokud hledáte investiční příležitost nebo možnost vytvořit vlastní útočiště na venkově, tato nemovitost by mohla být tím pravým.
Městys Ledenice se nachází v okrese České Budějovice v Jihočeském kraji, zhruba dvanáct kilometrů jihovýchodně od Českých Budějovic. Žije zde přibližně 2 500 obyvatel. Ledenice disponuje základními službami, včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotního zařízení. Kdo hledá klidné místo k životu, ale přesto s přístupem ke všem potřebným službám, bude v Ledenicích spokojen.
A co je ještě lepší, rádi vám zajistíme financování za nejlepších podmínek u jakékoliv banky, abyste mohli svůj sen o vlastním bydlení realizovat.

Kontakt

Vítězslav Novák

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: