Avízo 2017. Ohlédnutí za změnami, které přinesl uplynulý rok

Už za pár dní nás čekají vánoční svátky. Dny klidu a pohody, které většina z nás stráví v rodinném kruhu se svými blízkými. Než oslavíme závěr letošního roku a pustíme se do shazování přes svátky nabraných kil, dovolte mi tradiční ohlédnutí za změnami, kterými náš server v uplynulém roce prošel.

Největší změnou, kterou naše stránky v roce 2017 prošly (a vlastně stále procházejí) je postupné nasazování responzivního designu do našich rubrik. Stránky se tak přizpůsobí zařízení, ze kterého si je prohlížíte a zobrazí se v něm v ideální velikosti. Novou verzi jsme nejdříve nasadili v sekci Auto-moto a postupně ji uvádíme do rubrik v dalších sekcích. Momentálně už je responzivní většina z nich a zbytek je bude následovat v nejbližší době.

S přechodem na responzivní verzi nasazujeme na našich stránkách i nové vyhledávání mezi inzeráty. Vyhledávací formulář se přesunul zpět do levého sloupce a u jednotlivých položek se zobrazují počty nabídek. Přidali jsme možnost vyhledávat inzeráty podle vzdálenosti od požadované lokality a i samotné textové vyhledávání by mělo vracet mnohem přesnější výsledky.

V naší Seznamce od letošního roku najdete rubriku SMS seznamka. V té vám nabízíme pohodlné, diskrétní a rychlé seznámení prostřednictvím SMS zprávy. Místo vašeho kontaktního telefonu je na konci inzerátu uveden kód, díky kterému budete se zájemci komunikovat formou SMS zpráv zcela anonymně až do doby, než si sami předáte svá telefonní čísla.

Spustili jsme novou sekci zaměřenou na bezpečné obchodování prostřednictvím inzertního serveru. Najdete v ní základní informace o tom na co si dát při nákupu i prodeji pozor a mnoho dalších užitečných rad. Například jak postupovat při reklamaci zboží kupovaného na internetovém bazaru nebo komplexnějšího nákupního rádce při pořizování nemovitosti.

Pro naše firemní klienty jsme připravili produkt, který jim pomůže při hledání nových zaměstnanců. Aby mohli oslovit i naše uživatele, kteří primárně nepřišli hledat nová pracovní místa do inzertní sekce Práce, zobrazujeme odkaz na nabídky firem i na jiných místech našeho serveru v rámci programu Najděte si lepší práci. Všimnout si jich můžete i na naší úvodní stránce.

Děkujeme všem našim uživatelům za přízeň, kterou nám v uplynulém roce věnovali. Přejeme všem pěkné prožití vánočních svátků a co nejlepší vstup do roku 2018. Pokud se v něm opět rozhodnete využívat náš server, budeme se snažit o to, aby vám i v příštím roce sloužil k naprosté spokojenosti. K tomu nám můžete pomoci i vy svým názorem nebo připomínkou. O ty se s námi můžete podělit prostřednictvím našeho profilu na Facebooku, vyplněním formuláře při podávání inzerátů nebo se kdykoliv obrátit na naši helpline.


Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *