Cena:
890 Kč
Změněno: 08.03.2024 v 12:07 ID: 18476727

Ubytování České Budějovice, levný penzion pro služební pracovní cesty jednotlivců i skupin i levnou dovolenou v Jižních Čechách.

Penzion se nachází v Českých Budějovicích, v tiché části, nedaleko nové obchodní zóny, centra města, poblíž vysokoškolské koleje VŠTE, pivovaru Budvar a firmy Robert Bosch.

Ubytování v soukromí České Budějovice je vhodné pro každého, kdo hledá hotely a penziony za nejlepší ceny. Recepce ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).

Levný penzion České Budějovice nabízí pobyt v prostorném dvoupokojovém apartmánu pro 1-4 osoby a v komfortních perfektně čistých jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Apartmán i pokoje jsou kvalitně vybaveny vlastním WC, sprchou, satelitem, plochou televizí, rádiem, minibarem, chladničkou, mikrovlnkou, varnou konvicí a připojením k Wi-Fi internetu.

Řadíme se mezi nejlepší ubytování v Českých Budějovicích a dovolujeme si Vás pozvat do vlastní restaurace, kde jsou podávány chutné snídaně dle vlastního výběru z šesti položek snídaňového menu.

Penziony České Budějovice lze využít pro krátkodobé či levné dlouhodobé ubytování.

Poskytujeme ubytování ve městě České Budějovice na jednu nebo více nocí, pobyt vám zpříjemní výhodná dopravní dostupnost městem a možnost parkování osobních i dodávkových automobilů před penzionem, nebo na uzavíratelném a nepřetržitě monitorovaném parkovišti.

Levné penziony České Budějovice jsou nejvíce oblíbeny během dovolené a jsou velice často navštěvovány rodinami s dětmi.

Jižní Čechy jsou vhodné pro ubytování, neboť lákavým místem nejen pro milovníky nedotčené přírody, ale také pro obdivovatele historie a pamětihodností.

Levné ubytování České Budějovice během dovolené lze využít jako příjemnou zastávku k výletům do okolních měst Hluboká nad Vltavou nebo Český Krumlov.

Velký zájem o nejlevnější ubytování České Budějovice je v době letních dovolených, proto zájemcům o pobyt v letních měsících doporučujeme, zajistit si rezervaci pobytu s větším časovým předstihem.

Hotely a penziony České Budějovice nabízí kvalitní pobyt za nejlepší dostupnou cenu.

Typ ubytování: penzion

    XXX

Kontakt

Ubytování České Budějovice

Školní 8, 37010, České Budějovice
www.ubytovani-cbudejovice.cz

Více informací o Ubytování České Budějovice

Další podobné inzeráty: