Cena:
890 Kč
Cena za pokoj 1 lůžkový 890 Kč, 2 lůžkový 1350 Kč, 3 lůžkový 1550 Kč, 4 lůžkový 1750 Kč.
Změněno: 08.03.2024 v 12:04 ID: 18473805

Penzion Minor České Budějovice, levné ubytování nabízí prostorné pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a dvoupokojový komfortně zařízený apartmán pro 1-4 osoby. Všechny pokoje jsou kvalitně vybaveny vlastní koupelnou s WC a sprchou, satelitem, plochou televizí s rádiem, velkým přenosným ventilátorem, minibarem, chladničkou, varnou konvicí a mikrovlnnou troubou s potřebným nádobím. Wi-fi internetové připojení je zdarma v celém objektu ubytovacího zařízení v Českých Budějovicích.


Levné ubytování v Českých Budějovicích lze využít na jednu nebo více nocí pro rodinnou dovolenou nebo pracovní cesty. Zaměstnanci recepce ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).


Penziony České Budějovice kromě příjemného ubytování nabízí skvělé ubytovací služby za nejlepší přijatelnou cenu.

Penzion patří ve městě České Budějovice mezi nejlevnější ubytování a akceptuje pobyt se psem po dohodě s recepcí.

Levný penzion České Budějovice najdete nedaleko centra a výstaviště. Možnost parkování osobních i dodávkových vozů zdarma před ubytovacím zařízením, nebo osobních automobilů na uzavřeném parkovišti za poplatek.

Penzion České Budějovice vám každé ráno zpestří vstup do nového dne kvalitní snídaní. Můžete si ji v restauraci sami objednat a vybrat z pestré nabídky šesti druhů snídaňového menu. Snídaně jsou podávány denně od 7.00 do 10.00 hodin.

Ubytování v soukromí České Budějovice, důsledně dbá na každodenní pečlivý úklid. Pokoje i celý penzion je nepřetržitě udržován v naprostém pořádku a čistotě, včetně stále upravené zahrady.

Krátkodobé nebo levné dlouhodobé ubytování České Budějovice se nachází poblíž nové obchodní zóny, kolejí a vysoké školy VŠTE, firmy Robert Bosch a pivovaru Budvar.

Během vaší dovolené mohou být hotely a penziony České Budějovice skvělým výchozím bodem pro výlety do širokého okolí města, užijete si pohodu a relaxaci v Jižních Čechách, v krásné přírodě, kde jsou zajímavé historické a architektonické památky.

Typ ubytování: penzion

    XXX

Kontakt

Penzion Minor ubytování České Budějovice

Školní 8, 37010, České Budějovice
www.penzionminor.cz

Více informací o Penzion Minor ubytování České Budějovice

Další podobné inzeráty: