Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
2 997 000 Kč (3 659 Kč/m²)
včetně provize, včetně právních služeb Rezervováno
Změněno: 08.04.2024 v 08:57 ID: 18521171
Kód zakázky: 217932, Upozornění: Tato nabídka je rezervována konkrétním zájemcem a v rezervační lhůtě není k dispozici! Na základě povolení majitele nabízíme k prodeji velmi pěkný stavební pozemek o výměře 819 m2 v obci Břežany u Lešan. Téměř čtvercový pozemek (28 x 29 m) je mírně svažitý k severu a jeho severní hranice sousedí s nezastavitelnou loukou. To zabezpečuje krásný, ani v budoucnu nerušený, výhled. V obecní asfaltové komunikaci před pozemkem jsou přípojky elektřiny, vodovodu a kanalizace. V současnosti navyšuje obec kapacitu čističky. V Územním plánu je pozemek zařazen do území OC - čistě obytné s možností zastavitelné plochy 35% plus 15% zpevněné plochy. Pozemek je v rovinaté části u komunikace zatravněný s ovocnými stromy, u severní hranice je několik vzrostlých jehličnanů.
Břežany jsou tichá obec, která prakticky navazuje na obec Lešany, kde najdete mateřskou školu, základní školu i obchod. Další služby se nachází v nedalekém Týnci nad Sázavou nebo v Jílovém u Prahy. Spojení s Prahou zabezpečují pravidelné autobusové spoje ke stanici metra Budějovická. Plánovaná dálnice D3, která povede dostatečně daleko od obce, aby nerušila, ale nedaleký sjezd z dálnice umožní rychlé spojení s Prahou. Nádherná příroda v údolí řeky Sázavy nabízí nepřeberné množství příležitostí k pěším i cyklistickým výletům, ráj tady najdou houbaři i rybáři a v každé obci podél řeky Sázavy, které spojuje proslulý Posázavský pacifik, najdete nejméně jednu oblíbenou hospodu.
Doporučujeme - velmi pěkný stavební pozemek v tiché obci s nedalekými základními službami a dobrým spojením do Prahy i okolních měst. Velmi rádi Vám zajistíme výhodné hypoteční financování kupní ceny.

Kontakt

Jiří Brůža

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: