Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
12 990 000 Kč (5 171 Kč/m²)
Změněno: 08.04.2024 v 16:04 ID: 18842044
Kód zakázky: 219388, Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k zakoupení pozemku v malebné obci Loutí - Nová Rabyně. Tento pozemek se nachází na polosamotě, obklopen nádhernou přírodou, a představuje ideální místo pro vytvoření Vašeho vlastního domova či investičního projektu, nebo pro rekreační využití.

Poloha:
Pozemek je v docházkové vzdálenosti od vodní nádrže Slapy a přístaviště Měřín, což poskytuje skvělé možnosti pro aktivní trávení volného času na vodě. Okolí nabízí klid a pohodu, zatímco zároveň umožňuje snadný přístup k rekreačním aktivitám.

Vlastnosti pozemku:

Rozloha pozemku umožňuje flexibilitu a variabilitu v plánování stavebního projektu.
Na parcele se nachází 2x el. antoníček, což umožňuje rozdělení pozemku na dvě stavební parcely pro ještě větší využitelnost.
Vlastní vrt na pozemku zajišťuje nezávislost a dostatečný zásobník čisté vody.

Infrastruktura:

Kanalizace je řešena plánovanou výstavbou čističky odpadních vod, což zaručuje ekologický a odpovědný přístup k životnímu prostředí.
Nyní je ten pravý čas investovat do budoucnosti a vytvořit si vlastní oázu klidu a pohody v srdci přírody. Tato nabídka spojuje ideální polohu, přírodní krásy a potenciál pro individuální plánování stavebního projektu. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost - kontaktujte nás pro více informací či prohlídku místa. Vaše nové domovní dobrodružství začíná zde!

Podívejte se na videoprohlídku tohoto pozemku https://youtu.be/Nxxh9TchgSg

Kontakt

Marek Raatz

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: