Změněno: 12.04.2024 v 10:55 ID: 18841903
Kód zakázky: 55160, Vážení zájemci, dovolujeme si Vám představit jedinečnou investiční příležitost - prodej historického bytového domu situovaného přímo v centru města Dobřany, které je známé svým pivovarem, vyhlášenou zmrzlinou, pekařstvím a překrásným okolím, včetně malebného biotopu Kotynka.

Podrobný popis nemovitosti:
Tento exkluzivní objekt nabízí celkovou užitnou plochu 300 m2 a skládá se z několika bytových jednotek s různou dispozicí: prostorný byt 4+1, komfortní 3+1 a útulný 2kk. Každá jednotka byla průběžně a s velkým citem zrekonstruována, díky čemuž si nemovitost zachovala svůj historický charakter, zároveň však splňuje i vysoké standardy moderního bydlení.

Výjimečná lokalita:
Nemovitost se nachází přímo v centru Dobřan, což zajišťuje skvělou dostupnost veškeré občanské vybavenosti - od kaváren, restaurací, obchodů, až po kulturní a sportovní zařízení. Navíc, v blízkosti se nachází známý pivovar, kde si můžete vychutnat místní pivo, pekařství s čerstvým pečivem a neodolatelnou zmrzlinu, která láká návštěvníky z širokého okolí. Pro milovníky přírody je tu pak biotop Kotynka, nabízející příjemné prostředí pro odpočinek a relaxaci.

Stav objektu:
Dům je ve velmi dobrém stavu, průběžně a s citem velmi kvalitně zrekonstruován. Jeho historická hodnota byla zachována s důrazem na detail a kvalitu použitých materiálů, což dodává celému objektu neopakovatelný šarm.

Vlastnictví:
Nemovitost je nabízena v osobním vlastnictví.

Proč investovat do tohoto objektu?
- Jedná se o jedinečnou investiční příležitost v historickém centru města
- Nemovitost byla průběžně a kvalitně rekonstruována
- Diverse dispozice bytových jednotek nabízí flexibilitu využití
- Vynikající lokalita s bohatou občanskou vybaveností a přírodními krásami
- Atraktivní investice s potenciálem zhodnocení

Pokud hledáte investici s charakterem, která kombinuje historický šarm s moderním bydlením, tento bytový dům v centru Dobřan je tou pravou volbou pro Vás. Nechte se okouzlit nejen krásou této nemovitosti, ale i životem v jednom z nejpřitažlivějších měst v regionu.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky, prosím, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a případné dotazy.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: