Cena: včetně provize
Změněno: 02.04.2024 v 15:52 ID: 18923202
Kód zakázky: 57996, Nabízíme k prodeji půvabný rodinný dům 4+kk v idylické obci Merklín, nacházející se v srdci malebného Plzeňského kraje. Tento dům je skutečným pokladem pro ty, kteří hledají klidné a pohodové bydlení v harmonii s okolní přírodou.
Dům je v dobrém stavu a nabízí veškeré pohodlí pro klidný život. Je napojen na elektřinu a veřejnou kanalizaci, což zaručuje bezstarostný provoz. Voda, která je zásobována z vrtané studny, je čistá a křišťálově čerstvá. Prostorný dům nabízí pohodlí a dostatek místa pro celou rodinu.
Teplo tohoto útulného domova poskytuje ústřední vytápění na tuhá paliva, což zajišťuje příjemnou atmosféru i v chladnějších dnech. Okolní prostředí je plné krásné přírody, která Vás zve k procházkám a odpočinku.
Neméně důležité je také skvělé umístění domu. V blízkosti najdete veřejný vodovodní řád a plynovod. Silnice před domem vás propojí se všemi důležitými body okolí.
Nenechte si tuto skvělou příležitost utéct! Kontaktujte nás co nejdříve a dejte své rodině ten nejlepší dárek-nový domov plný pohody a radosti v krásném prostředí obce Merklín.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: