Cena:
4 990 000 Kč (16 361 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 02.04.2024 v 17:41 ID: 18912331
Kód zakázky: 57883, Dnes pro Vás máme v nabídce zajímavou nemovitost, která je vedena jako objekt občanského využití. V této budově v Liberci - Kateřinkách původně fungovala prodejna potravin a v současné době je objekt prázdný.
Nabízí se například možnost pro investora, který by dokázal využít potenciál této nemovitosti a proměnit ji do menšího bytového domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Do objektu se vejdou dva byty o velikosti 2+kk a dva byty o velikosti 3+kk. Pro představu poslouží vizualizace, které můžete prohlédnout mezi fotografiemi.

Objekt má zastavěnou plochu 305 m2 a s pozemkem o celkové výměře 1566 m2 se dá ke každému bytu navrhnout i vlastní parkovací stání a zahrádka pro využití volného odpočinkového času na vlastní terase.
Dostupnost sítí: elektřina ano, plyn není v této části Liberce zaveden, voda - je potřeba si zřídit vlastní vrt, odpady nutno řešit ČOV.

Kateřinky jsou přímo na hranici CHKO Jizerské hory. Kolem objektu prochází cyklostezka a z druhé strany protéká Černá Nisa. Dostupnost je výborná jak do centra Liberce, tak i na druhou stranu do Bedřichova, který je známý množstvím sportovního a turistického vyžití.

Pokud Vás náš inzerát alespoň trochu zaujal, neváhejte mě kontaktovat. S případným financováním Vám rád pomohu a těším se na viděnou na osobní prohlídce.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: