Inzerce komerčních prostor
Změněno: 02.04.2024 v 13:23 ID: 18873143
Kód zakázky: 56365, Dovolujeme si Vám nabídnout soubor nemovitostí nacházející se v lesním prostřední obce Liberec (katastrální území Vratislavice nad Nisou). Hlavní objekt je rozdělen. V 2. NP je prostorný byt a 1. NP se využívalo jako restaurační zařízení.

Příjezd k domu je po nově vybudované asfaltové komunikaci. Turistická trasa naučná stezka Mojžíšův pramen - Císařský kámen vede kolem Restaurace, a tak nabízí potenciál budoucích tržeb turistů.

V rámci napojení objektu na sítě spadají: čistička odpadních vod, elektro, studna.

Restaurace a zázemí: V rámci objektu můžeme rozdělit prostor podlaží na prostor pro hosty (kapacita hostů v plné obsazenosti cca 50), kuchyně, technické zázemí, oddělené dámské a pánské toalety. K dispozici samostatný vstup pro hosty a pro personál. Současně je možné při dobrém počasí využít nejen vstup na terasu výstupem přímo z restaurace, ale i další prostornou terasu nově vybudovanou, která byla hojně využívána zejména pro pořádání svateb (kapacita míst až 90).

Nedávno také proběhla totální rekonstrukce 2.NP , ze kterého vznikl nový luxusní byt o velikosti 125 m2 s dostatečným prostorem pro bydlení až pro 5 osob. Podlahové vytápění je napájeno tepelným čerpadlem. V bytě je vše vybudované od základů.

Nedávnou modernizací proběhly: dokončení zateplení fasády, vybudování krytého parkovacího stání pro 2 vozidla s možností výstupu z bytu na terasu a bazén.

Doporučujeme osobní prohlídku pro nasátí úžasné atmosféry nejen přírody, klidu a bydlení, ale také obrovského potenciálu podnikání.

Veškeré detailní informace rádi sdělíme na osobní prohlídce

S případným financováním rádi pomůžeme.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: