Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
1 800 000 Kč (2 067 Kč/m²)
Změněno: 24.04.2024 v 10:13 ID: 18881063
Kód zakázky: 306-NP83049, Nabízím Vám jediný stavební a investiční pozemek, který je v prodeji přímo v Havířově v části Šumbark. Pozemek je určený pro výstavbu rodinného domu. Pozemek je určený pro všechny, kteří vyměnit byt za vlastní bydlení v domě a chcete zůstat v Havířově. Získáte tímto veškerý komfort s výhodami města, tzn. obchody, školy, školky, lékaři včetně MHD. Všechny sítě tzn. elektřina, voda a plyn jsou buď na pozemku nebo na jeho hranici. Příjezd je řešen připraveným vjezdem z úrovně obecní udržované komunikace. K pozemku se také aktuálně připravuje projekt na výstavbu rodinného domu (2Q/2024) o celkové užitné ploše cca 110 m2. Odpady budoucího domu budou řešeny ČOV.

Výhody:
1) lokalita a orientace pozemku
2) možnost financování hypotéčním úvěrem
3) příjem z reklamních ploch
4) sítě buď na pozemku, nebo hranici
5) dostupnost do Havířova, Ostravy a okolní aglomerace

Velkou výhodou je také oplocení celého pozemku. Vjezdová brána na pozemek je elektrická a ovládána dálkově.

Uvedená cena je včetně plně funkčního mobilního domu (bez vybavení), který má dispozici 3+kk (půdorys cca 11m x cca 4m). Na pozemku se dále nacházejí dvě praktické kůlny, které určitě rádi využijete pro úchovu a uskladnění všeho potřebného k domu a zahradě.

Majitelé pozemku mají také příjem z reklamních ploch, které jsou na oplocení. Zde je určitě případný další potenciál na jejich obchodování.

V případě zájmu Vám zprostředkujeme podrobné informace k projektu a výstavbě navrženého domu přímo na daný pozemek.

Na pozemek Vám připravíme nejvýhodnější nabídku financování. Rád Vám pomohu s vyřízením ve Vaší bance tzn. od nabídky, odhadu, právních služeb včetně úschovy až po čerpání úvěru a předání nemovitosti. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce. Bližší informace Vám sdělím při osobním setkání nebo telefonicky. Pomůžu Vám s vyřízením financování, a výstavbou stačí udělat 1️⃣ krok, a to kontaktovat mne!

Kontakt

Ing. Václav Adamčík

RE/MAX Centrum

Porážková 3339/46, 702 00, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
www.remax-centrum.cz

Více informací o RE/MAX Centrum


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: