Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
860 000 Kč (1 148 Kč/m²)
Změněno: 19.04.2024 v 10:13 ID: 18869325
Kód zakázky: 306-NP83013, Nabízíme k prodeji pozemek pro bydlení v obci Potštát, okres Přerov. Tento pozemek o celkové ploše 749 m², je ideální volbou pro stavbu Vašeho vysněného domu. Nachází se v klidné lokalitě katastru Boškov, která nabízí klidné a příjemné bydlení.

Pozemek je mírně svažitý a vhodný pro individuální výstavbu rodinného domu dle Vašich představ a potřeb. Koeficient zastavitelnosti plochy (podíl zastavěné plochy k celkové ploše pozemku vyjádřený v procentech) je do 40%, což Vám umožní vytvořit si prostorný a komfortní domov. Díky své velikosti zde budete mít dostatek prostoru nejen pro bydlení, ale i pro zahradní relaxaci, zábavu či pěstování rostlin.

Obec Potštát je oblíbeným místem k životu, které nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost. Zdejší okolí je bohaté na přírodní krásy a nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času. V blízkosti se nachází také veřejná doprava, která Vám umožní snadnou dostupnost do okolních měst a obcí.

Inženýrské sítě (voda a elektřina), jsou na hranici pozemku. Kanalizace a plyn, zde nejsou. Přístup na pozemek je z obecní asfaltové komunikace.

V případě zájmu o bližší informace nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Ohledně financování Vám poskytneme nejlepší možné podmínky na hypotečním trhu.

Kontakt

Petr Kalianko

RE/MAX Centrum

Porážková 3339/46, 702 00, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
www.remax-centrum.cz

Více informací o RE/MAX Centrum


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: