Změněno: 23.04.2024 v 09:14 ID: 18937390
Kód zakázky: 129510, Prostorný rodinný dům o 4 bytech se zahradou se nachází v klidné části nedaleko centra Bíliny, což zajišťuje příjemné bydlení s veškerými potřebnými službami.
Dům se zastavěnou plochou 170 m2 je celo-podsklepený a skládá se ze dvou nadzemních podlaží, centrálního schodiště a prostorné půdy. Celková podlahová plocha domu je cca 400 m2.
V 2. nadzemním podlaží se nachází 2 byty. První byt o dispozici 3+kk je po velice zdařilé rekonstrukci vybavená větráním s rekuperací tepla. Druhý byt o dispozici 2+1 je v původním udržovaném stavu. V 1.nadzemním podlaží se nachází také 2 byty o dispozici 3+kk a 2+1, oba byty jsou v původním stavu připravené k rekonstrukci dle Vašich představ. Od roku 2021 dům prochází postupnou rekonstrukcí v následujícím rozsahu: výměny oken, rozvodů vody, elektřiny a plynu.

Investiční potenciál této nemovitosti zvyšuje prostorná půda, která nabízí příležitost pro další využití, například vybudování dalších bytových jednotek.

Dům je kompletně podsklepený, což poskytuje dostatek úložného prostoru.
Na pozemku se nachází zděná kůlna a garáž. Zahrada okolo domu poskytuje dostatek místa (685 m2) a soukromí k odpočinku a relaxaci.

Doporučujeme prohlídku této výjimečné nemovitosti s velkým potenciálem! Využít jí můžete pro investici nebo rodinné bydlení!. Neváhejte kontaktovat makléřku pro domluvení prohlídky či doplnění informací. Úvěr na koupi Vám rádi zajistíme. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Kamila Demassezová

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: