Cena: včetně provize
Změněno: 05.04.2024 v 12:08 ID: 18934304
Kód zakázky: 57935, Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu řadového rodinného domu, který se nachází v malebné lokalitě, Košťany u Teplic. Dům bude předán kompletně dostavěný a připravený k bydlení, novému majiteli zbyde pouze instalovat kuchyňskou linku dle vlastní představy. Dokončení je plánováno již začátkem srpna 2024!

Tento elegantní a moderní dům nabízí 95 m2 užitné plochy. V přízemí se nachází předsíň, velmi prostorný obývací pokoj, velká kuchyně, koupelna, technická místnost a komora. Po schodech se dostaneme do patra, kde najdeme dvě ložnice a další koupelnu.

Dům je navržen s důrazem na praktičnost a komfort, při stavbě se používají materiály výhradně nejvyšší kvality! V ložnicích, obývacím pokoji a kuchyni budou vinylové podlahy, v jiných místnostech dlažba. Obvodové zdivo Porotherm 240 mm + izolace polystyren 200 mm. Spolu s mimořádně promyšleným systémem topení zaručují úspornost a mimořádnou životnost nemovitosti. Vytápění je řešeno podlahovým topením + tepelným čerpadlem + rekuperaci.
Součásti je také zahrada o ploše 82 m2, kterou můžete využít k odpočinku, grilování, volnému času i hraní s dětmi.

Košťany jsou malebnou, vyhledávanou lokalitou s výbornou dostupností do lázeňského města Teplice, díky čemuž je zde skvělá občanská vybavenost, ale zároveň naprostý klid a spousta zeleně.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci moderní architektury, praktičnosti a klidného života v mimořádně příjemném prostředí za výbornou cenu.
Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Také Vám rádi pomůžeme s nejvýhodnějším financováním na koupi Vašeho vysněného bydlení!

Cena: 5.743.225,- Kč

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: