Cena:
Změněno: 17.04.2024 v 10:16 ID: 18930005
Kód zakázky: 129494, V zastoupení majitele vám nabízíme prostorný dům v Bystřici nad Pernštejnem s krásným výhledem do přírody.

Dům má 3 kuchyně, 5 koupelen a WC, více než 6 pokojů, 3 samostatné vchody a dřevěnou venkovní terasu s posezením, které se přímo dotýká přírody kolem.
Potřebujete ubytovat rodiče nebo i mladou rodinu, případně nabízet část domu přes Airbnb nebo mít vlastní prostory k podnikání? To vše vám může dům nabídnout.

Dům je kombinovaný, zděný- montovaný, tepelně úsporný, vytápění – přímotopy, napojení na elektrickou přípojku, případně je zde možnost připojení solárních panelů.
Součástí domu je i dvougaráž a dílna.

Dům se nachází 20 min chůze od hlavního náměstí, poblíž jsou potraviny, škola a školka v blízkém dosahu. Oblast Bystřice nad Pernštejnem je vyhledávaným místem pro sportovně rekreační aktivity: koupání a vodní sporty (Domanínský rybník), pěší turistika, houbaření, cykloturistika i lyžování.

Prohlídky možné kdykoliv po telefonické domluvě. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Mgr. Michaela Růžičková

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: