Cena: včetně provize
Změněno: 10.04.2024 v 10:19 ID: 18529846
Kód zakázky: 52147, Na prodej ve výhradním zastoupení dvougenerační, samostatně stojící rodinný dům v klidné části Horní Hamry v Hamrech nad Sázavou. Nemovitost je ze 70. let minulého století, je průběžně udržovaná a prošla dílčími rekonstrukcemi, zejména 1. patro. Všude jsou plastová okna, nové rozvody vody, částečně nové rozvody elektřiny, nový plynový kotel a k dispozici je i topení na tuhá paliva s vlastním vyvložkovaným komínem. Odpady jsou svedeny do septiku, ale v současné době je v ulici zavedena kanalizace, takže přípojka je připravena na hranici pozemku. Objekt je suchý a bez známek vlhkosti.
V přízemí je byt o dispozici 3kk s vlastní koupelnou a sprchou, samostatným WC, verandou a komůrkou. V patře je byt 2+1, koupelna s vanou, toaletou a nad verandou je velká slunná terasa. Oba byty mohou mít samostatný vchod. Dům je částečně podsklepen a má půdu.
Nemovitost stojí v upravené zahradě na celkovém pozemku 920 m2. Za domem jsou hospodářské budovy – sklad, dílna, dřevník, kurník pro slepičky, zahradní kuchyňka, pergola s posezením a dvě zděné garáže. Ta větší je s praktickou montážní jámou. Před oběma garážemi jsou dostatečné parkovací prostory, což je určitě výhodou pro rodiny s více automobily.

Dům je zatížen věcným břemenem užívání, které bude prodejem ukončeno a dům bude celý k dispozici bez jakýchkoliv výluk.

Bydlení je v této lokalitě velmi klidné, mimo hlavní dopravní koridor a přitom pár minut od Žďáru nad Sázavou s veškerou občanskou vybaveností. V obci je mateřská školka a základní škola do 5. třídy, kulturní dům, knihovna, fotbalové, multifunkční i dětská hřiště a často navštěvovaný Hamerský vycházkový okruh.

Cena je včetně zprostředkovatelské provize a právních služeb.
Součástí našich služeb je zajištění případného financování s možností výběru ze všech významných bank. Těšíme se na Vás na prohlídce.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: