Změněno: 06.03.2024 v 01:02 ID: 18720484
Kód zakázky: 1782, K prodeji rodinný dům v obci Zebrzydowice (Polsko) s podkrovím o ploše cca 120m2, který byl od začátku do konce postaven s ohledem na komfort a funkčnost. Tyto předpoklady byly splněny s největší pozorností k detailu – každý centimetr využitelné plochy byl velmi dobře využit.
Objekt byl uveden do užívání v 50. letech 20. století, zděný, zateplený 10cm polystyrenem, částečně podsklepený. Střecha je pokryta keramickou taškou BRAAS a zateplena 20cm vlnou. Dřevěná střešní okna. V současné době je nemovitost vytápěna dvou funkčním plynovým kotlem JUNKERS - po revizi (přízemí).
Užitná plocha zahrnuje: PŘÍZEMÍ - obývací pokoj se vstupem na terasu vedoucí do krásné, malebné zahrady; samostatná kuchyň s oknem; dva pokoje; plně vydlážděná koupelna; vstup do sklepů; hala; vestibul.
PODKROVÍ - dva pokoje; chodba s kuchyní; koupelna; vstup do podkroví.
Pokoje v prvním patře mají dřevěné panely a čerstvě vymalované stěny. Cena zahrnuje nábytek viditelný na fotografiích spolu s domácími spotřebiči. Pozemek o výměře cca 5.400m2, rovinatý, částečně oplocený s vjezdovou bránou. K dispozici jsou inženýrské sítě včetně elektřiny, vody, plynu a kanalizace přivedené do budovy. Nemovitost je kompletně upravená a osázená okrasnými stromy/keři, které lze zalévat vodou přímo ze studny umístěné vedle budovy. Na pozemku se dále nachází hospodářská budova, která má garáž s vjezdovou bránou na dálkové ovládání. Střecha je pokryta hliníkovými plechovými taškami. Polykarbonátové zasklení (více přirozeného světla). Velké parkoviště.
Tato nemovitost je jedinečná - s velmi dobrým slunečním svitem, odlišná od všech tradičních domů.
Nachází se v obci Zebrzydowice, která se nachází v jižní části Slezského vojvodství. Všude kolem vás okouzlí krásný výhled do zeleně a především nepopsatelný klid a pohoda.
Poloha: velmi blízko měst jako Karviná (Česká republika), Jastrzębie-Zdrój, Cieszyn, Żory, blízkost Železné cyklostezky, blízko školy a školky.
POZORNOST! Možnost koupě stavebních pozemků o celkové výměře cca 4.300m2.
Doporučuji prohlídku.

Kontakt

Realitka bez názvu a.s.

Žižkova 2379/54a, 733 01, Karviná
www.tarealitka.cz

Více informací o Realitka bez názvu a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: