Změněno: 15.03.2024 v 18:45 ID: 18740545
Kód zakázky: 1786, Jednopatrová rezidence s výhledem na hory v obci Brenna Polsko. Górki Małe, dům na prodej o rozloze 330 m2, který se nachází na pozemku 1.670 m2. Vila vysokého standardu. UMÍSTĚNÍ: Rezidence se nachází na hranici měst Ustroń a Górki. Klidné místo obklopené zelení s krásným výhledem na hory, louky a lesy. V blízkosti jsou roztroušené rodinné domy. TECHNICKÁ DATA: Stavba byla zahájena v roce 2017, dokončena podle developerského standardu v roce 2022 s použitím nejkvalitnějších materiálů. Nemovitost byla postavena z 30 cm dutých cihel, 15 cm a 20 cm polystyrenu. Strop je zateplen dvojitou vrstvou minerální vlny s nízkým indexem indexu 40 cm a 60 cm. Střecha má plochu 550 m2 a je pokryta betonovými střešními taškami Braas v grafitové barvě. Okna Schco s trojsklem s nízkým koeficientem. Izolovaná garážová vrata Wiśniewski, hliníkové vchodové dveře se čtečkou otisků prstů. Venkovní hliníkové rolety s elektrickým pohonem. Dům má zabezpečovací systém, monitoring, optický internet.
MÉDIA: Elektroinstalace a voda /vlastní hlubinná studna/, ekologická čistírna odpadních vod /ve výstavbě/. Topení; Tepelné čerpadlo Panasonic 12kw ovládané i přes aplikaci telefonu. Podlaha položená každých 10 cm (každých 5 cm pod okny) po celé ploše domu. V ložnici a obývacím pokoji jsou potrubí pro dělenou klimatizaci. V obývacím pokoji je dekorativní krb, ale je možné napojit krb s vodním pláštěm (nutné přípojky). Na okraji pozemku je plyn, lze tedy přidat další zdroj vytápění.
PLÁN: Dispozice pokojů ve vile je promyšlená a je rozdělena do 4 zón.
Obytná plocha;
- předsíň s prostorem pro velkou vestavěnou skříň,
- prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyní o výměře 104 m2 se vstupem na zahradu
- spíž
- WC
Manželská zóna;
- hlavní ložnice s koupelnou a šatnou.
Oblast ložnice;
- tři ložnice
- koupelna
- prádelna
- hala.
Ekonomická zóna;
- kotelna
- technická místnost se samostatným východem ven
- dvougaráž se dvěma vjezdovými vraty, 54 m2.
Nad částí domu je také půda s přístupem poklopem z garáže. Asfaltový přístup. Zahrada a příjezdová cesta pro vlastní úpravu a úpravu. Terén je mírně kaskádovitý. Vila s výhledem na Lipowski Groń a Równica. V okolí vedou pěší a cyklistické trasy. Asi 6,5 km do centra Ustroně, asi 8 km do Brenny a asi 9 km do Skoczówa. Doporučuji prohlídku.

Kontakt

Realitka bez názvu a.s.

Žižkova 2379/54a, 733 01, Karviná
www.tarealitka.cz

Více informací o Realitka bez názvu a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: