Inzerce rodinných domů
Změněno: 06.03.2024 v 11:39 ID: 18417157
Kód zakázky: 1958, Hledáte rodinné a příjemné bydlení v Karviné kousek od centra města? Máme pro Vás nově v nabídce rodinný dům s dispozicí 7+1 se stavebním pozemkem o velikosti 3450 m².

Rodinný dům byl postaven v roce 1910, jedná se tedy o původní stav domu. Nabízí se nekonečné množství variant dokončení domu dle vašich představ a vlastních požadavků.

Přízemí rodinného domu tvoří vstupní chodba, dva samostatné pokoje, koupelna, WC, obývací pokoj a prostorná kuchyň. V 1. nadzemním podlaží je vstupní chodba, tří neprůchozí samostatné pokoje, koupelna s vanou a WC.

Celková parcela o výměře 4270 m². Na pozemek je možný vstup ze dvou míst, právě díky dvěma přístupům a velikosti pozemku je možné zde postavit i další rodinné domy s vlastním příjezdem. Tyto stavební parcely jsou uvedené v územním plánovaní města Karviná jako stavební, kde je hlavní využití: domy smíšené, obytné - městské. Není zde stanoven možný počet nově vystavených rodinným domů. Tento pozemek je plnohodnotný a vhodný na výstavbu dalších rodinných domů.

Na zahradě je krásné velké jezírko, kde můžete trávit příjemné chvíle k relaxaci. Součástí domu je hospodářská budova.

Obytná plocha domu je 210 m², zastavěná plocha 302 m², zahrada 601 m² a samostatná část stavebního pozemku zahrnuje plochu krásných 3450 m². Celkem pozemek má 4 270 m².

Velkou předností této nemovitosti je její lokalita, všude kousek. Kompletní občanská vybavenost školy, školky, autobus, vlak, sportovní využití, obchodní domy a mnoho dalších. Příjemné a klidné bydlení v části města Karviné, kde si zaručeně zajistíte pohodlí a v dnešní době tolik vyhledávané soukromí.

Pokud hledáte bydlení právě v Karviné, neváhejte kontaktovat naši kancelář, rádi Vám zprostředkujeme prohlídku této nemovitosti.

BO! s námi rostou příběhy...

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: