Inzerce rodinných domů
Změněno: 23.03.2024 v 01:00 ID: 18133788
Kód zakázky: 0080, Hledáte prostorný dům, ale odrazuje Vás představa vysokých nákladů na provoz? Tento dům o velkorysé dispozici 6+1 nabízí překvapivě úsporné řešení.
Pitná voda je zde zajištěna z vlastní 22 m hluboké studny. Vytápění je zajištěno kotlem s automatickým podavačem, v zimním období nahřívá rovněž vodu v bojleru a odpadá tak náklad na elektřinu na ohřev vody. Náklady na elektřinu zde momentálně odpovídají nákladům, které jsou běžné pro daleko menší nemovitosti. Odpady jsou řešeny tříkomorovým septikem. Nehradíte tedy stočné.
Můžete využít dotací-střecha například vybízí k umístění panelů FVE.
Navíc zde díky prostoru můžete propojit bydlení s podnikáním. Tato nemovitost Vám nabízí možnost pro uskutečnění všech Vašich plánů, a to s výbornou dostupností do města, s výhledem na Beskydy a klidem venkova.
Dům je situovaný v klidné části obce Lučina–Kocurovice. Má užitnou plochu 260 m2 a je částečně podsklepený. K domu náleží rovinatý pozemek s rozlohou 3071 m2, naleznete na něm původní ovocné, okrasné dřeviny a travnatý porost.
V roce 2012 došlo k celkové rekonstrukci a modernizaci domu–nové podlahy, dispozice místností, rozvody elektřiny a vody, odpady, topení, okna (dřevěná), krb, terasa, zateplení a přistavěno bylo celé horní patro a půda. V 1.NP patře byla osazena střešní okna zn. Velux se zatmívacími roletami. Střecha je zateplená, takže v zimě tudy neuniká teplo a v létě je v podkroví příjemné klima. Střešní krytina je bonnský šindel.
Dům je napojen na elektrickou síť, pitnou vodu čerpá z vlastní studny, ve které je nové čerpadlo osazené v loňském roce, veřejný vodovod je uložen v přístupové komunikaci, odpad je sveden do tříkomorového septiku. Vytápění domu je řešeno kotlem zn. Viadrus na pevná paliva s velkým zásobníkem a automatickým podavačem. Lze v něm topit černým či hnědým uhlím nebo peletami, v případě nevyužití podavače také dřevem. U kotle je před rokem měněno čerpadlo. Bojler na teplou vodu je v letní sezóně nahříván elektřinou, v zimní jej nahřívá kotel. Bojler byl měněn před třemi lety.
V přízemí nemovitosti se nachází prostorný obývací pokoj s krbem s průduchy do horního patra, dvě ložnice, kuchyně, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, komora a kotelna. Podlahová plocha přízemí je 132 m2. Součástí přízemí je také na západ orientovaná venkovní terasa, na kterou je vstup přímo z obývacího pokoje.
V 1. NP se nachází tři samostatné ložnice, sociální zařízení a komora. Podlahová plocha podkroví je 111 m2.
Na pozemku se nachází také hospodářská budova, na které byla v roce 2021 vyměněna střešní konstrukce a krytina.
Tato budova poskytuje prostor pro různé záměry – od dílny, přes vytvoření samostatné bytové jednotky či rodinného penzionu.
Obec Lučina ležící na levém boku nedaleké Žermanické přehrady poskytuje veškerou občanskou vybavenost – restaurace, školu, školku, úřad, poštu, zubařskou ordinaci a ordinaci všeobecného lékaře
Rádi s Vámi probereme vše, co by Vás bude zajímat, případně se na Vás budeme těšit na prohlídce.

Kontakt

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, 738 01, Frýdek-Místek
www.smilereality.cz

Více informací o SMILE reality s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: