Inzerce rodinných domů
Změněno: 23.03.2024 v 01:00 ID: 18805985
Kód zakázky: 0133, Hledáte bydlení v atraktívní lokalitě s nádhernými výhledy na Beskydy kousek od centra obce? Tak možná právě na Vás čeká tato nemovitost s velkým potenciálem.

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům situovaný v klidné části obce Čeladná. Celková užitná plocha tohoto dvoupodlažního domu je 240 m2. K domu náleží pozemek s rozlohou celkem 2234 m2. Pozemek je rovinatý, zarostlý původními okrasnými dřevinami a travnatým porostem. Na pozemku se nachází také prostorná hospodářská budova a garáž.

Rodinný dům prošel v roce 2011 rozsáhlou rekonstrukcí, kdy byla vyměněna střecha včetně krovů a krytiny, okna, rozvody elektřiny, vody, odpadů a ústřední topení. Byla zateplena fasáda domu a půda.
Rodinný dům je podsklepený a po rekonstrukci obsahuje 2 bytové jednotku o velikosti 3+1 a 3 +kk.
Dům je napojen na elektrickou síť, veřejný vodovod, odpad je sveden do septiku. Možnost napojení na plyn, který se nachází na hranici pozemku.
Vytápění domu je řešeno kotlem na pevná paliva se zásobníkem a automatickým podavačem. Lze v něm topit černým či hnědým uhlím nebo peletami, v případě nevyužití podavače také dřevem. Bojler na teplou vodu je v letní sezóně nahříván elektřinou, v zimní jej nahřívá kotel.

V přízemí nemovitosti se nachází vstupní hala, kuchyň, 3 pokoje, koupelna se sprchovým koutem, WC a komora. Podlahová plocha přízemí je 126 m2.
V podkroví se nachází 2 samostatné pokoje, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s rohovou vanou, samostatné WC a úložné prostory. Podlahová plocha podkroví je114 m2.
Průkaz energetické náročnosti (PENB)se zpracovává, proto uvádím Třída G – Mimořádně nehospodárná podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.

Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají přírodní prostředí, a zároveň chtějí mít snadný přístup k veškerým potřebným občanským vybavenostem. V samotné obci najdete restaurace, kavárny, dětské hřiště, školu, školku, úřady a poštu. Okolí nabízí krásnou přírodu a možnosti pro relaxaci, jako jsou procházky, cyklistické trasy nebo výlety, golfové resorty Čeladná a Ostravice, stejně tak širokou nabídku zimního sportovního vyžití.

V případě jakýkoliv dotazů, Vám k nemovitosti rádi poskytneme bližší informace. Budeme se na Vás těšit na prohlídce. Veškerý realitní servis je na klíč a rádi Vám také pomůžeme s financováním.

Kontakt

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, 738 01, Frýdek-Místek
www.smilereality.cz

Více informací o SMILE reality s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: