Inzerce rodinných domů
Změněno: 27.02.2024 v 15:19 ID: 18553669
Kód zakázky: 2576, Nádherná nemovitost v srdci oblíbené obce Nýdek, s neopakovatelným výhledem!

K prodeji Vám nabízíme jedinečnou nemovitost v prestižní části obce Nýdek, která se může pochlubit svým slunným postavením a fascinujícími panoramaty okolní krajiny. Představte si každodenní výhled na okolní hory.

Je třeba zmínit, že se jedná o jednu z posledních takto rozlehlých parcel v nejžádanější lokalitě v Nýdku. Celková rozloha pozemků je 10 744 m².

Dům o podlahové ploše cca 160 m² je dobrým základem pro rekonstrukci dle vašich představ. Uvnitř najdete 7 prostorných pokojů rozložených do dvou nadzemních podlaží, včetně kuchyně.
Ze všech pokojů je nádherný výhled do přírody a na panorama Beskyd. Dům je kompletně podsklepen a nabízí tak spoustu úložného prostoru. Vedlejším bonusem je tradiční stodola, která nabízí řadu dalších možností využití. Součástí stodoly je také garáž a dílna.

Dům je napojen na elektřinu, jedna ze dvou studen zásobuje dům vodou. Inženýrské sítě jako vodovodní řád a plyn jsou vedeny na hranici pozemku, podél obecní komunikace.

Poloha nemovitosti v obci Nýdek je ideální nejen pro milovníky přírody, ale i pro ty, kteří hledají pohodlný přístup k modernímu městskému životu.
Město Třinec s jeho mnoha volnočasovými možnostmi je vzdáleno jen 8 km.
V mžiku jste na dálnici, díky které se pohodlně dostanete do okolních měst - Frýdek-Místek, Ostrava...
Mateřská i základní škola jsou vzdáleny cca 650 m od domu.

Na domě již proběhla částečná výměna oken za plastová, pouze ve dvou pokojích ještě zůstaly dřevěné kastlíkové okna. Vytápění domu je řešeno elektrickým kotlem a kotlem na tuhá paliva.

Tato nemovitost nejenže nabízí možnost vysněné rekonstrukce stávajícího domu, ale je zde i příležitost pro investici a vytvoření něčeho zcela unikátního a nového.

V případě, že vás tato nemovitost zaujala, tak vás rád uvidím na prohlídce.
Nezmeškejte tuto unikátní příležitost pro nádherné bydlení nebo investici s výhledem na budoucnost v jedné z nejlepších lokalit obce Nýdek.

Těším se na Vaši návštěvu.

Kontakt

Ing. Miroslav Doležal

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: