Inzerce rodinných domů
Změněno: 02.04.2024 v 09:44 ID: 18747478
Kód zakázky: 3894, Máme pro Vás krásný rodinný dům k prodeji v Mostech u Jablunkova a to dokonce v nejkrásnější části poeticky nazvané ŠANCE.

Tento dům se nachází hned vedle opevnění Velká Šance. Jeho podlahová plocha je 139 m². Dům je napojen na elektřinu, vodu a odpady jsou řešeny jímkou. V domě je aktuálně kotel na tuhá paliva, ale je možnost napojení na plyn, přípojka je přímo před domem.

A teď pojďme dovnitř. V přízemí se přes chodbu a průchozí pokoj dostaneme do obývací části. Ta je velice prostorná a dala by se klidně rozdělit na jídelnu a obývák. Je zde i možnost zřízení krbu, vývod do komína je připraven. Můžeme pokračovat do kuchyně s kuchyňskou linkou na míru, dále do ložnice nebo koupelny, která zahrnuje sprchový kout a WC.

Po schodech se dostaneme do podkrovní části domu, která je aktuálně řešena jako jeden velký pokoj, ale budoucí majitel si může pomoci příček rozdělit prostor podle svých představ.

Dům se nachází v klidné části obce, ale pokud si děláte starosti s dostupností, tak autobusové zastávka je pouhých 50 metru od domu.

Dům je volný a připravený k nastěhování, takže nepropásněte svou ŠANCI a uvidíme se na prohlídce. BO! to stojí za to!

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: