Inzerce rodinných domů
Cena: uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu
Změněno: 24.03.2024 v 01:01 ID: 18811956
Kód zakázky: 0134, Hledáte klidné bydlení v podhůří Beskyd? Chcete se denně kochat nádherným výhledem na okolní přírodu a hory?

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům v turisticky atraktivní a rozvíjející se obci Janovice. Celková podlahová plocha domu je 136 m2 s pozemkem o rozloze 953 m2. Pozemek je mírně svažitý, zarostlý původními ovocnými dřevinami a travnatým porostem.

Jedná se o dvoupodlažní podsklepený dům, který prošel v roce 2017 rozsáhlou rekonstrukcí, v rámci, které byla provedena oprava střechy, fasády, vyměněna okna, dveře, kompletně vyměněné rozvody elektřiny, vody, odpadů, včetně nových rozvodů topení. V rámci interiéru byly položené nové podlahy, provedeny úpravy povrchů i s podhledy, vznikla kompletně nová kuchyň včetně zařízení, koupelna a WC.

Rodinný dům má dispozici 4 +1. Vstup do domu je řešen útulnou předsíní, z které se spojovací chodbou dostanete do prostorné kuchyně a obývacího pokoje s krbovými kamny. V přízemí domu najdete dále koupelnu se sprchovým koutem a rohovou vanou a samostatné WC. Pohodlným schodištěm se dostanete do 1.NP, kde najdete 2 prostorné ložnice a malou pracovnu, nebo šatnu dle vlastní potřeby a představivosti. Podkroví je možné využít jako úložné prostory. Technické zázemí domu je ve sklepním prostoru. Vytápění domu je zajištěno kombinovaným plynovým kotlem, který je zároveň zdrojem teplé vody. Přitápět je možné krbem umístěným v obývacím pokoji. Na pozemku se nachází studna s užitkovou vodou.

Dům se nachází v zástavbě rodinných domův v okrajové části obce bez ruchu z hlavní silnice. V samotné obci najdete školu, školku, úřady, poštu a základní obchody. Okolí nabízí krásnou přírodu a možnosti pro relaxaci, jako jsou procházky, cyklistické trasy nebo výlety, nedaleké golfové resorty, vodní radovánky v nedaleké přehradě Baška, stejně tak širokou nabídku zimního sportovního vyžití.

Jde o skvělou příležitost realizovat své sny o bydlení v krásné lokalitě v dosahu přírody, a přesto jen malý kousek od města. V případě jakýkoliv dotazů, Vám k nemovitosti rádi poskytneme bližší informace. Veškerý realitní servis je na klíč a rádi Vám také pomůžeme s financováním.

Kontakt

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, 738 01, Frýdek-Místek
www.smilereality.cz

Více informací o SMILE reality s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: