Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 24.05.2024 v 16:20 ID: 19023369
Kód zakázky: 60197, Rádi bychom vám představili jedinečný rodinný dům, která se nachází nedaleko Nového Bydžova.
Vzhledem k umístění v klidné části obce Skochovice, je nemovitost ideální pro milovníky přírody, zároveň ale kousek od centra města.

Nemovitost je vhodná k dvougeneračnímu bydlení, nebo pro 2 spřátelené rodiny. Vstupy do obou bytů jsou řešeny přes společnou chodbu. Dají se ale jednoduše rozdělit.
Dispozičně dům nabízí 2 samostatné bytové jednotky s výměrou každé cca 120 m2 a dispozicí 5+1 v přízemí a 4kk v patře. Obě bytové jednotky jsou určeny ke kompletní rekonstrukci.
Dům je vytápěn kotlem na uhlí, není třeba se obávat vysokých záloh na plyn. Má vyměněnou střechu, špaletová okna a je připojen na vodovodní řad a také obecní kanalizaci.
Na pozemku je velká stodola, dvě garáže, udírna, sklady, vodárna, vlastní studna, políčko pro pěstování např. brambor a jiné zeleniny, ovocné stromy a keře.
Nemovitost obklopuje krásný pozemek o celkové rozloze 2 205 m2, kde můžete relaxovat, grilovat nebo pěstovat rostliny.

Z občanské vybavenosti obce je rodičům s dětmi k dispozici relativně nové a udržované dětské hřiště či sportoviště v podobě tenisového kurtu. Pro menší společenské akce slouží víceúčelová budova uprostřed obce, ve které najdete také knihovnu.
V obci je registrováno několik podnikatelských subjektů, které mohou místím nabídnout své služby. Jedná se například o obchod s potravinami zemědělskou výrobu, opravy silničních vozidel, chovatelské potřeby, počítačové služby, autodoprava, klempířství, zahradnictví a podobně.
7 minut vám bude trvat cesta do Nového Bydžova a do Městce Králové. Do Chlumce nad Cidlinou dojedete za 14 minut a například do Kolína za 33 minut.

Pokud vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás. Rádi vám poskytneme více informací a dohodneme prohlídku.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: