Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 14.06.2024 v 17:55 ID: 19034536
Kód zakázky: 59967, Máme pro vás jedinečnou příležitost stát se majiteli krásného rodinného domu o dispozici 3+kk a výměře 123 m2. Tento dům se pyšní velkou zahradou o rozloze 1405 m2, prostornou garáží (33 m2), krytou pergolou a útulným zahradním altánem.

Dům prošel důkladnou renovací a je částečně vybavený.
V domě je prostorný a světlý interiér, moderní kuchyňský kout spojený s obývacím prostorem, odkud je nádherný výhled do zahrady a přímý vstup k zahradnímu altánu.
Dále je zde prostorná ložnice, dětský pokoj, samostatné WC, koupelna s toaletou a praktická spižírna.
Podkroví je částečně připravené k dokončení, což vám umožní přizpůsobit si dům podle svých představ.

Dům se nachází v klidné a dobře dostupné lokalitě města Nový Bydžov. V okolí máte vše, co potřebujete pro pohodlný život. V těsné blízkosti domu naleznete supermarkety a obchody, fotbalové hřiště a další sportoviště, kavárny a restaurace, základní a střední školy, nemocnici a zdravotnická zařízení. Do Hradce Králové se dostanete za pouhých 30 minut a do Prahy na Černý Most za 45 minut autem.

Pokud hledáte ideální kombinaci klidného prostředí a výhod městského života, tento dům je přesně pro vás. Kontaktujte nás ohledně domluvení prohlídky a udělejte první krok k vašemu vysněnému bydlení!
S financováním vám rádi pomůžeme.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: