Inzerce chat a chalup
Cena: včetně provize
Změněno: 16.05.2024 v 13:21 ID: 19022678
Kód zakázky: 59723, Krásná chalupa ve vesničce Jindřichov nedaleko Jablonce nad Nisou. Chalupa nabízí 3 samostatné ložnice a prostornou společenskou místnost ideální pro večerní posezení s přáteli. Díky neprůchozím pokojům je chalupa vhodná jak pro vlastní bydlení, tak i jako investice prostřednictvím pronájmu. S možností využití společné kuchyně a společenské místnosti.

V blízkosti chalupy se nachází lyžařské středisko Tanvaldský Špičák, které nabízí skvělé lyžování a běžecké tratě, včetně Jizerské magistrály. Běžkařské trasy kolem Bedřichova jsou vhodné pro všechny úrovně dovedností, od profesionálů po rodiny s dětmi. S více než 170 km upravených tratí je Jizerská magistrála ideálním místem pro běh na lyžích.

Okolí chalupy je obklopeno krásnými lesy, které poskytují ideální místo k relaxaci a procházkám v přírodě. Díky desítkám cyklostezek můžete objevovat okolní rozhledny a užívat si nádherná panoramata Jizerských hor. Pár minut autem od chalupy se dostanete k úžasné přehradě v Jablonci, kterou v letních měsících můžete využívat k vodním radovánkám. Přehrada je lemována stánky s občerstvením.


Jizerské hory jsou skvělou destinací pro trávení času v přírodě a nabízejí širokou škálu aktivit pro všechny věkové kategorie. Buďte součástí této malebné vesnice a užijte si klidný venkovský život s možností různých sportovních aktivit v okolí. Komfortní a prostorná chalupa v Jindřichově je skvělým místem pro váš odpočinek a relaxaci. Prohlédněte si tuto jedinečnou nemovitost a získejte nový domov či investiční příležitost v krásném prostředí Jizerských hor.

Díky skvělé dostupnosti do Prahy za méně než hodinu je tato chalupa ideální kombinací klidného venkovského života a blízkostí velkoměsta.

V případě zájmu vás rádi touto nemovitostí provedeme a těšíme se na setkání!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: