Cena: včetně provize
Změněno: 25.04.2024 v 14:06 ID: 18895046
Kód zakázky: 56453, Prodej moderního rodinného domu 4+kk v Nýřanech. Dům se nachází v klidné, moderní lokalitě. Poskytuje ideální kombinaci pohodlí, prostornosti a moderního životního stylu. Je postaven na pozemku o celkové ploše 842 m2. Zastavěná plocha je 154 m2.

V přízemí se nachází prostorná předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, který disponuje moderní, plně vybavenou kuchyňskou linkou. Dále se v domě nachází koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost, ložnice s prostornou šatnou, dva dětské pokoje a samostatné WC.
Z obývacího pokoje je vstup na zahradu, kde se nachází terasa s posezením, bazén, zahradní domek a skleník. Zahrada umožňuje pěstování vlastní zeleniny a ovoce.

Parkování je řešeno před domem parkovacím stáním nebo podél domu na pozemku.

Vytápění a TUV je řešeno tepelným čerpadlem + krbová kamna v obývacím pokoji. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Dům je volný po dohodě s majitelem.

Tato nemovitost je ideální volbou pro rodiny, které hledají kombinaci moderního bydlení. Nachází se v klidné lokalitě s dobrou občanskou vybaveností. Vše na dosah pěší chůze.
(obchody, škola, školka a veřejná doprava). Rovněž nájezd na dálnici D5 (cca 5 minut)

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: