Na předchozí inzerát
Cena: včetně provize
Změněno: 24.07.2024 v 11:45 ID: 19057377
Kód zakázky: 60956, Na prodej moderní rodinný dům 5+kk stojící na vlastním udržovaném pozemku v obci Úterý - Vidžín. Prakticky řešená a energeticky úsporná dřevostavba nabízí v přízemí velkou obývací místnost s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, jeden pokoj, komoru, koupelnu a WC. Spodní ložnice je dnes využívána jako pracovna a jde zde instalována i sauna. V patře pak najdeme další tři pokoje, šatnu, druhou koupelnu a druhé WC. Z ložnice v patře je přístup na balkon s výhledem. Dům je napojen na obecní vodovod a je vytápěn elektrickým kotlem nebo krbem s výměníkem. Odpad je sveden do jímky, která se vyváží.

Stavba je součástí překrásné, udržované zahrady, kde najdeme širokou škálu květin a keřů. Součástí zahrady je také původní zemědělská stavba, která dnes slouží jako kolna a zázemí. Na terase domu je pak zřízené posezení s grilem i udírnou.

Vidžín je malá, romantická obec na Plzni severu patřící pod obec Úterý, které je vzdáleno cca 4 km. V Úterý je základní občanská vybavenost, možnosti nákupu, pošta, základní i mateřská škola apod. Všude okolo najdeme rozsáhlé lesy a dechberoucí přírodu.

Nemovitost je vhodná pro někoho, kdo hledá moderní bydlení v absolutním klidu, kde bude obklopen jen a jen přírodou. Vzdálenost do Plzně je autem cca 40 minut.

Energetický štítek se stále vyrábí, proto je dle zákona uváděna třída G.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: