Změněno: 22.04.2024 v 09:19 ID: 18958573
Kód zakázky: , Dnes mám pro Vás prodej poloviny dvoupodlažního rodinného domu o velikosti 5+kk, výstavba kterého momentálně probíhá v obci Babice, Praha-východ. Orientační výměra jednotky cca 151,4 m² a bude k ní patřit spoluvlastnický podíl o velikosti ideální poloviny na společných částech domu. K jednotce budou patřit dvě venkovní parkovací stání.
Konstrukce objektu jsou plánované zděné se zateplením kontaktním zateplovacím systémem. O vytápění a ohřev vody se bude starat kvalitní tepelné čerpadlo. Topení bude podlahové.
Prvnímu podlaží bude dominovat velký obývací pokoj s přípravou pro kuchyň, velkými okny s výhledem do zahrady a s průchodem na terasu. V prvním podlaží najdeme také pracovnu, koupelnu a samostatnou toaletu. Když vyjdeme nahoru najdeme zde tří pokoje s okny s výhledem do zahrady a koupelnu s vanou, sprchou a toaletou.
Předpokládané dokončení se časuje v průběhu leta 2024 roku. Dvojdům je projektován tak, že obě poloviny jsou totožné a zrcadlově otočené.
Obec Babice se nachází v okrese Praha-východ, kraj Středočeský. Rozkládá se asi pět kilometrů východně od města Říčany. Žije zde přibližně 1300 obyvatel. V obci se nachází známá soukromá škola Gymnázium Open Gate.
Babice jsou ze dvou stran obklopeny lesy, což nabízí možnosti dlouhých procházek a jízdy na kole v krásné okolní přírodě. V obci je škola, školka, obchody, cukrárna a hospoda.
Pokud máte možnost práce z domova, tak do Prahy jezdit vůbec nemusíte. V sousedních Říčanech vzdálených pouze pár minut jízdy autem najdete vše co ke kvalitnímu životu potřebujete: supermarkety Lidl, Penny, Albert, Tesco., nemocnici, lékárny a lékaře., sportoviště, wellness, koupaliště i zimní stadion., kavárny, restaurace a kino.
Metro C, P+R - Chodov, OC Chodov 20 min. autem
Centrum Prahy - 30 min. autem
Říčany - 5 min. autem Vlaková st. Říčany -15 min
Kompletní vizualizace: www.lokota.cz

Kontakt

Valentyn Lokota

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: