Změněno: 26.04.2024 v 16:02 ID: 18983604
Kód zakázky: 59437, Nabízíme novostavbu řadového domu o velikosti 110 m2 a dispozici 4+kk, který se nachází v klidné části obce Nupaky. Nupaky se nacházejí zhruba 17 km jihovýchodně od centra hlavního města Prahy, v okrese Praha-východ, asi 4 km od města Říčany. V jihozápadním sousedství obce probíhá dálnice D1. Hromadnou dopravou jste v Praze do 20 minut.

Jedná se o nově postavený dům, kde v přízemí můžete najít stylovou kuchyň, která je již vybavena novými spotřebiči. Kuchyň je propojená s obývacím pokojem, ze kterého můžete vystoupat po schodišti do 1. patra. V 1. patře jsou dva pokoje, jeden pokoj slouží jako ložnice a druhý pokoj má zabudované dřevěné patro – jak pokoj budoucí majitel využije, je zcela na jeho fantazii. Též je 1. patro vybaveno koupelnou s rohovou vanou a toaletou. Dům má i podkroví, které se dá využít jako další ložnice, pracovna či hernička pro děti.

K parkování můžete využít volný prostor před domem, který náleží k pozemku. Z obývacího pokoje můžete projít do zahrady s menší zastřešenou terasou. Zahrada o velikosti 79 m2 je zatím nevyužita, záleží na budoucím majiteli, jaký projekt zde zrealizuje.

V obci Nupaky naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako je mateřská škola, lékař, pošta, obchod s potravinami, ale i restaurace, dětské hřiště a společenské centrum.

V blízké vzdálenosti, cca 10 minut autem se nachází základní škola, sportovní hala, supermarket. V okolí také naleznete například průhonický park nebo vodní zábavní park Aquapalace Praha.

Zájemci o prohlídku nechť mě neváhají kontaktovat.

S případným financováním vám rádi pomůžeme.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: