Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
13 960 000 Kč (12 387 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 14.06.2024 v 15:55 ID: 19037412
Kód zakázky: 60176, Prodej stavebního pozemku v Dobřejovicích, 1127 m2.

Cena: 13 960 000 Kč

Hledáte perfektní místo pro stavbu Vašeho vysněného domu? Máme pro Vás skvělou nabídku! Nabízíme ke koupi slunný stavební pozemek o výměře 1127 m2 v obci Dobřejovice, na okraji Prahy. Tento zasíťovaný stavební pozemek je ideální volbou pro všechny, kdo touží po klidné lokalitě s rychlou dostupností do centra Prahy.

Klíčové vlastnosti pozemku:


Velikost: 1127 m2

Lokalita: Dobřejovice, Praha

Cena: 13 960 000 Kč

Stav objektu: Zasíťovaný stavební pozemek


Proč právě tento pozemek?

Klidná lokalita: Dobřejovice jsou malebná obec na okraji Prahy, která nabízí klid a pohodu venkovského života, přitom s výbornou dostupností do hlavního města.

Blízkost přírody: Pozemek se nachází v blízkosti Průhonického parku, který je ideální pro procházky, relaxaci a rodinné aktivity.

Rodinné zázemí: V blízkosti pozemku je nové dětské hřiště. Obec Dobřejovice nabízí kvalitní zázemí pro rodiny s dětmi, včetně školy a školky.

Dostupnost: Díky nové zástavbě a klidné lokalitě budete mít všechny výhody moderní infrastruktury, zatímco centrum Prahy je jen pár minut jízdy autem.


Naše služby:

Financování: Nejvýhodnější formu financování nákupu pozemku, případně i výstavby, zajistíme jakožto součást našich služeb. Vaše sny o vlastním domově mohou být blíže, než si myslíte!


Pokud hledáte výjimečné místo pro stavbu Vašeho vysněného domu, neváhejte nás kontaktovat. Tento pozemek nabízí skutečně jedinečnou příležitost spojit výhody bydlení na venkově s rychlou dostupností do metropole.

Kontakt:

Pro více informací a prohlídku pozemku nám zavolejte. Rádi Vám poskytneme veškeré potřebné informace a pomůžeme s realizací Vašeho snu.

Vaše vysněné bydlení začíná zde – v Dobřejovicích!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: